31
  • David1992sg
    hali!
    valaki meg tudná adni a 3.évadnak a linkjét?
    kössz
  • II Rocky II
    Augusztusban indul a 3.dik évad és nagyon várja sztem minden PB rajongó::)
  • VeresA
    Üdv minden Prison Break rajongonak! Lesz 3. évad az biztos s már nagyon várom...a 22. rész a 2. évadból úgy végződik hogy Scofield bekerül egy panamai börtönbe(nagyon durva), és majd onnan kell megszöknie. FAsza lesz! pffffff s leszarom a anti PB-seket. KApják bé. HA nem tetszik ne nézzék és hagyják békén. balfaszok.............
  • winnie
    nem. de.
  • HUNMarcus
    a 2. évadból lesz még rész? nem csak 22 van?
  • II Rocky II
    nah azért olvasgattam visszafele is és igaz 3adik évad meg talán a megtelepedésről szólna?Lehet.A tisztázásról,nyugodtságról,megbékélés.És mivel Scofield olyan okos talán ilyen MGyVer stiust is kapni fog.Deh nem elképzelhetetlen ugye?Amugy mondom én már várom a 21.részt ugyan mi lessz.,sztem Mahone Scofildeknak fog segiteni,mivel szinte neki is menekülnie kell már....
  • II Rocky II
    amugy a PB-ben mindenki a 20.dik részt látta utoljára?(második évad).Én igen és sztem ott lekellett volna zárni a sorozatot,hogy felmentik a fivéreket.Deh igy legalább tovább várhatjuk a további részeket.Bár sokan laposnak találták már a II. 5.részétől én nekem inkább talán most jött el,deh nagyon várom azért mégis mifog történni....
  • mastertime
    Sokaknak ellentmondva nekem most kezd igazán tetszeni a PB..
  • winnie
    "(És miért néz meg az ember valamit amit un, mert reménykedik hogy csak pár szar rész volt és újra fellendül a sztori)"

nyilván van egy határ, nem? ez mindenkinél különböző, de ha folyton bozakodik az ember, akkor csak egy sucker lesz belőle.

rögtön kell dönteni, max ha azt írják, hogy hú de jó lett, akkor visszamenni, de a sorozatok zömének színvonala egyenletes.
  • saco
    A "hivatalos" tv release-ben be lett cap-elve a köv. részek előzetese is. Meglát, megdöbben, megszeret. :)
  • saco
    Ha szar akkor ne nézd. Minek jön ide flamelni az összes anti-pb-s ? :o)
  • raingun
    A 2. évad a vége fele már nagyon uncsi volt, megnéztem 1 nap alatt mert annyira erőltetett volt hogy le akartam tudni, de persze nem maradt meg bennem semmi. Kicsit olyan volt már mint a barátok közt: mindenki mindenkivel...
    (És miért néz meg az ember valamit amit un, mert reménykedik hogy csak pár szar rész volt és újra fellendül a sztori)
  • winnie
    wittgen: nem. a lezárt történetű tévés alkotás, legyen az 2, 4 vagy 13 részes, az minisorozat.

ami több évadra van tervezve az a sorozat. a network tévéken (mint a FOX is) kizárólag szinte csak sorozatok mennek. vagyis szériák, amik eleve több évre vannak tervezve. mind olyan, ha van igény a folytatásra, akkor tudják folytatni. a csatorna is ebből él, az alkotók is, stb.

a pb viszont éppen másról szól - nem tudom miért ez a példa. az 1. évad a szökésről, a 2. a menekülésről és a harmadiknak is leszt fő sztorija.

(ez évek, évtizedek óta így megy - mi voltunk lemaradva, hogy ez számunkra újdonság. mi vagyunk meglepődve és követeljük, ki tudja miért, hogy legyen vége egy sorozatnak. holott... minden sorozatnak akkor van vége, amikor a néző abbahagyja a nézését. ha nem így lenne, akkor 20 éve ugyanaz menne a tévében.)
  • Wittgen
    Egy sorozat nem azért sorozat mer éveken át megy, hanem mert több részből ál, min 6-ból. Az meg egyáltalán nem jó szerintem, ha 1 sztorit több évadon át nyújtanak. Ha már sok évadosra terveznek valamit, akkor szóljon minden egyes évad másról. Prison Break-ből 2 évad pont a megfelelő mennyiség lenne.
  • GVG
    egyszer minden sorozat véget ér:S...kivéve a Between friends

• winnie
    "ezt hogy a francba fogják lezárni, mármint minden szálat, azt nem tudom...de már unom)"

nem tudom, de én spec nem akarom hogy lezárják. a lost szerintem magasan jobb, mint az első évadban
  • kisb92
    Hát,
    szerintem az első évad és a második király volt, de már itt a vége felé kezd kicsit uncsivá válni; de amíg néző van: pénz van => folytatás van.
    Túl sokáig húzzák ezt, mint a rétestésztát, már nem olyan pörgős, ötletes.
    De azért nézem én is...
  • GVG
    szerintem igaza van winnie-nek abban, hogy nem szabad erőltetni<--FŐLEG nem egy storyilag összefüggő sorozatot

Friendsből, Dr.House-ból, Supernatural stb. mehet 10 év, mert minden részben más történik, csak az alap történeti szál függ össze...de egy storyorientált sorozatot már nem lehet ennyi ideig húzni hogy a minőség is maradjon...

(Lostról nem akarok semmit sem mondani, szerettem, minden...de már pofátlan amit a 3adik évadban művelnek-->ezt hogy a francba fogják lezárni, mármint minden szálat, azt nem tudom...de már unom)

Prison Break Rulez!
  • winnie
    0Speed0: ha megnézed én éppen azt írtam, hogy a sorozatoknak az a lényege, hogy éveken át mennek.

djukel kollega nehezményezte az orális reakciót.
  • Szocsi88
    Szerintem a 2.évad jobb mint az első. Elég izgalmas részek voltak benne.
    Az is lehet hogy a 3.évadban már az Interpol elől fognak menekülni
    mert ugye 1. évad: a börtönben játszódik
    2. évad: az Államok területén játszódik
    3. évad: nemzetközi vizeken??
  • 0Speed0
    Hát mi a sorozatok lényege, ha nem ez?!
    Ha azt akarod hogy hamar kiderüljenek a dolgok nézz meg egy mozifilmet amiben le vannak zárva a történeti szálak a végére(már amelyiknél)...és ott 2óra alatt minden(ki)derül
  • barnie1990
    Az,hogy egy sorozat megér több évadot,már szopatás?Hát micsoda okos emberek vannak errefele.
  • Sliderx
    Stargate-et ne szídd, az egy nagyon jó! :)
  • winnie
    djukel: ha nézed a lostot, akkor csak magadat szopatod. ez zombizmus. elég sokan vannak, akik nem szopnak (rájük nem kell rákényszeríteni az "oralitást" láttad a tegnap esti részt? überdurva:)

amúgy hint, hint. a vészhelyzettel már 13. éva szopatják az ember, a jóbarétokkal (rossz belegondolni) 10 évig sopatták, az x-aktákkal (anyám) 9 évig. a stargate-tel is 10 évig, a house-szal is már harmadik éve szopunk. az ember csak ilyen. szop. még szerencse, hogy vannak sorozatok, amiket pár rész után levesznek a képernyőről.
  • djukel
    Ha a Losttal, tobb mint 3 évadon át lehet szopatni népet, akkor ezzel is megteszik.
  • InfectedMann
    Hát nemtom mit fognak kihozni a 3. évadból, de szerintem nem kéne tovább erőltetni a dolgokat.
  • winnie
    "Ha még egy évadot elhúznak a szökevények bóklászásával az már tömény unalom lesz"

tök jó, hogy te már előre tudod.
  • Davidus
    már most az. nálam csak az első évad ütött
  • Tinman #3
    Rossz hír. Ebben ennyi volt, le kellene zárni, mert csúfos bukta lesz...
  • DjDano
    Ha még egy évadot elhúznak a szökevények bóklászásával az már tömény unalom lesz...
  • nagykovi
    Ez egy jó hír. :)
    Szerintem ez az egyik legjobb sorozat, és ha a harmadik évad is olyan lesz mint az első kettő, akkor nem lesz okunk panaszra.