Ötvös Tibor

Új Hősök a második évadban

Amerika jelenleg legnézettebb sorozata a vasárnaptól hazánkban is látható Hősök. Az első évadot természetesen egy második is követi, melyben - a széria megalkotója, Tim Kring elmondása szerint - teljesen új alapokra helyezik a történetet.

A TV2 bizony jó vásárt csinált a szériával és miközben mi még csak kezdünk ismerkedni a hősökkel, Amerikában már a második szériát tervezgetik. Tim Kring, a sorozat producere pár dolgot hajlandó volt elárulni a folytatásról.


Hamarosan lecserélődik a régi banda?

"Bizonyára mindenki emlékszik, hogy a felvezető epizód elején a Volume One felirat is megjelent" - kezdi Kring. "A 23. rész végén ezzel ez a rész le is zárul, végérvényesen. A Volume Two már egy másik történetbe kezd bele."

"Új szereplők, új történet, új ötletek és új fenyegetések lesznek, amihez új gonoszok és új hősök is dukálnak. Szóval szeretném felkészíteni a nézőket a tényre, hogy a Hősök második szezonja nem egy ostoba, az első széria elnyújtott folytatása lesz."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #13
    "És mi történt a CSI-vel? Hány legnézettebb van idén, beszarás! :D"

    a csi a 2. legnézettebb sorozat. a hősök az idei sorozatok közül a legnézettebb.

    lehet, hogy csak evidenvcia, de legnézettebb csak egy van.
  • Normal #12
    Alapban egy történetnek van eleje,közepe, és vége.
    Akárcsak neked. ;)
  • HJPOWER #11
    Bazz, de most akkor mi lesz? Én "megszerettem" ezeket a hősöket... Ez a megoldás nem biztos, hogy jól fog elsülni. De ne nekem legyen igazam! Hmmmm...
  • Toughtful #10
    És mi történt a CSI-vel? Hány legnézettebb van idén, beszarás! :D
  • Dakkon #9
    én is így hallottam....
  • quack #8
    szerintem azok között sem a legnézettebb, bár lehet hogy tévedek
    de nézik rendesen az biztos
  • Slash89 #7
    Kihagytak egy szót. Úgy kellett volna írni, hogy Amerika jelenleg legnézettebb ÚJ sorozata. Mert ugyebár az ősszel indult új sorozatok között a legnézettebb, nem pedig az összes között.
  • Morpheus #6
    Hát Amerikáról nem tudok nyilatkozni, de idehaza torrentes oldalakat nézegetve, nagyon is sikeres, és ahogy néhol nevezik, az idei év PB-je (Prison Break)... Szerintem jogosan, a sorozat nagyon jó lett, kiváncsi vagyok a "lezárásra", meg hogy mit találnak ki jövőre...
  • 1Obi1 #5
    Benne sincsen az első 10-ben a sorozat, nemtudom hogy mit néznek ezek az sg-sek.
  • Jogurtosz #4
    "Amerika jelenleg legnézettebb sorozata a vasárnaptól hazánkban is látható Hősök."

    A kedves cikk író lusta utána nézni, hogy mégis miről beszél, vagy reklámozás céljából ír ilyeneket. Amúgy nemrég volt ugyebár a hír, hogy a CSI:Miami lesz az rtlklubon és az is amerika jelenleg legnézettebb sorozatának volt titulálva. Érdekes...