13
  • winnie
    "És mi történt a CSI-vel? Hány legnézettebb van idén, beszarás! :D"

a csi a 2. legnézettebb sorozat. a hősök az idei sorozatok közül a legnézettebb.

lehet, hogy csak evidenvcia, de legnézettebb csak egy van.
  • Normal
    Alapban egy történetnek van eleje,közepe, és vége.
    Akárcsak neked. ;)
  • HJPOWER
    Bazz, de most akkor mi lesz? Én "megszerettem" ezeket a hősöket... Ez a megoldás nem biztos, hogy jól fog elsülni. De ne nekem legyen igazam! Hmmmm...
  • Toughtful
    És mi történt a CSI-vel? Hány legnézettebb van idén, beszarás! :D
  • Dakkon
    én is így hallottam....
  • quack
    szerintem azok között sem a legnézettebb, bár lehet hogy tévedek
    de nézik rendesen az biztos
  • Slash89
    Kihagytak egy szót. Úgy kellett volna írni, hogy Amerika jelenleg legnézettebb ÚJ sorozata. Mert ugyebár az ősszel indult új sorozatok között a legnézettebb, nem pedig az összes között.
  • Morpheus
    Hát Amerikáról nem tudok nyilatkozni, de idehaza torrentes oldalakat nézegetve, nagyon is sikeres, és ahogy néhol nevezik, az idei év PB-je (Prison Break)... Szerintem jogosan, a sorozat nagyon jó lett, kiváncsi vagyok a "lezárásra", meg hogy mit találnak ki jövőre...
  • 1Obi1
    Benne sincsen az első 10-ben a sorozat, nemtudom hogy mit néznek ezek az sg-sek.
  • Jogurtosz
    "Amerika jelenleg legnézettebb sorozata a vasárnaptól hazánkban is látható Hősök."

A kedves cikk író lusta utána nézni, hogy mégis miről beszél, vagy reklámozás céljából ír ilyeneket. Amúgy nemrég volt ugyebár a hír, hogy a CSI:Miami lesz az rtlklubon és az is amerika jelenleg legnézettebb sorozatának volt titulálva. Érdekes...
  • Atomy
    "Új szereplők, új történet, új ötletek és új fenyegetések lesznek, amihez új gonoszok és új hősök is dukálnak. Szóval szeretném felkészíteni a nézőket a tényre, hogy a Hősök második szezonja nem egy ostoba, az első széria elnyújtott folytatása lesz."
    Ha minden más attól még lehet egy ostoba elnyújtott újraforgatása az első szériának, de reméljük hogy mégsem.
  • LCO
    Valamivel helyre kell hozni a magyar rém rendes veszteséget :)
  • Falatka2003
    Ez eddig jól hangzik.