Szekeres Viktor

A Corvinban vették fel a Konyec kalózverzióját

A forgalmazó és a gyártó megtette feljelentését, a rendező a film nyitójelenete és stáblistája miatt kesereg, de közben az is kiderül, hogy a budapesti Corvin moziban vetítették a tekercset, mely felkerült az internetre.

Az internetre, vagyis az FTP-kre és a torrentre, hogy aztán más fájlcserélőn folytassa hódító útját... Illetve, legyünk őszinték: a film megbukott a mozikban (illetve nem váltott ki extra érdeklődést) és a filecserélőkön sem nagyon hódít, mindössze közepes érdeklődést generál, ami nem csoda, hiszen mégiscsak 80 év körüli főszereplőkre épül.

Eközben pedig az M and M film és a forgalmazó Hungaricom feljelentése nyomán nyomoz a rendőrség, hogy az állítólag borzalmas minőségű kópia netre kerülésében vajon ki játszhatott szerepet. Eddig az derült ki az Index információi szerint, hogy a felvétel egy, a Corvin moziban tartott előadáson készült, s így viszonylag könnyen kideríthető, hogy ki is a ludas.

A forgalmazó ügyvezetője, Kálomista Zsuzsanna indokolta is feljelentését: "Éltem a jogommal, és remélem, egyszer nem olyan levelet kapok, hogy a rendőrség elkapott egy hamisítót, és szóbeli megrovásban részesítette."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • DeF #16
    szerintem meg egy kedves film és érdemes megnézni. moziban is.

    viszont ki volt az a barom, aki ennyit kockáztatva ilyen minőségben vette fel? Komolyan, iylet telefonnal is lehet már felvenni.
  • Natsuto #15
    Hát én nem pazarolnék sávszélességet erre a filmre...
  • irkab1rka #14
    nem is érdekel mi ez a film. Egy magyar szar.

    Most akkor állapítsa meg valaki, hogy
    A/ mekkora élvezeti értéke van ennek a filmnek az által dc user számára
    B/ mekkora kárt okoz az aki megnézi
    C/ az okozott kárból mekkora az a kár, amit a user elszenved a film megnézésével :)
  • spydee #13
    Olyan megnézni így egy filmet, mintha olyan autót vennél, aminek csak négy kereke van, alváz meg a motor...(ülés sincs benne)megy-megy, de nem bírod sokáig.
    Amúgy kicsit sem vonz a film, sajnálatos módon minden magyar filmet fentartással kezelek, csak sokadik ismerős ajánlására nézek meg. 10 -ből 2 ha tényleg tetszik.
  • crx #12
    Reklám hadjárat igy talán megnézi valaki a szánalmas filmüket hi hi hi
  • Morden23 #11
    Az elszomorító, hogy valaki képes megnézni CAM-os felvételt.
  • Commandante #10
    Ennél szánalmasabb marketing fogást is ritkán látni... palimadár, aki beveszi.
  • avman #4
    izé. szoksá szerint a kommunikációjuk és az állításaik köszönőviszonyban sincsenek a valósággal. milyen hamisítók? milyen szóbeli megróvás? elég keményen büntetik, megjegyzem joggal, az ilyen jellegű bűncselekményt, de ne tessenek már szokás szerint összemosni a lengyelpiacot (ahová még csak nem is úgy kerül ki mint a hamisított póló, stb. hiszen nem arita, ridisc c. filmeket vesznek) és az egész szart a p2p-el, letöltéssel.
  • stargatelost #2
    az is lehet az ok, hogy nem szedik sokan FTP-ről, vagy torrentről, mert annyira szar a minősége...inkább megvárják a normálisat
    amúgy a filmet még nem láttam, de kíváncsi vagyok rá