Ötvös Tibor

Maximus visszatér a halálból?

A legújabb hírek szerint Ridley Scott a Gladiátor folytatását a Russell Crowe alakította Maximus főszereplésével akarja leforgatni. Miután az első rész végén a gladiátor megtér családjához, kíváncsian várjuk, hogyan hozzák vissza.

Kétségtelen, hogy a Ridley Scott rendezte Gladiátor a mai napig számos rajongóval bír. És persze azt se felejtsük el, hogy ezzel a filmmel alapozta meg Russell Crowe a világhírét.

Amint arról már mi is beszámoltunk, Ridley Scott tervezi a folytatást. Eddig úgy tűnt, hogy a második rész főszerepét az elsőben Maximus barátját alakító Juba, azaz Djimon Hounsou kapja majd. Ám a direktor egy interjújában érdekes kijelentést tett."Biztosan el fogom készíteni a Gladiátor folytatását" - kezdte Scott. "Az egyetlen probléma az, hogy a Russell Crowe által megszemélyesített Maximus nagyon erőteljes személyiség volt és szinte uralta a vásznat. Tisztában vagyok vele, hogy az első rész végén meghal, de valahogy vissza akarom hozni."

Arról egyelőre nincs hír, hogy mi lesz Djimon Hounsouval. A forgatókönyv sincs készen, szóval minimum 3-4 év, mire egyáltalán előzetes lesz a filmből. Scott egyébként nemrégiben fejezte be A Good Year forgatását, melynek szintén Crowe a főszereplője.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Ahab #32
  Az elveszett majd előkerült (egy kicsit sem lerágott) ikertestvér verzióban gondolkozzatok, az ókorkompatibilis.
 • Esrohnoil #31
  Sajnos a filmgyártás a mai világban már csak a pénzről szól...
 • Esrohnoil #30
  EZ a hülyeség amit te írsz, Weaver maga mondta h. nem kíván több folytatásban részt venni. :)
 • adam first #29
  Elírtam,nem szokott velem előfordulni de hát senki sem tökéletes.:))
 • pauly #28
  Igen,gondolkoztam is kcisit,hogy most elírtad-e vagy nem :)
 • adam first #27
  Ott elnézést szeretnék kérni mindenkitől mert félre érthető a dolog,félre írtam T3-at akartam írni(de ez most komoly én se tudom hogy került oda az a T2???),a 3 meg valóban azért lett szar mert nem volt benne edward furlong(aki alkalmas lett volna john szerepére)nem volt sarah connor és james cameron.Arnie nem viszi el az egész hátán a filmet,Cameron aki képes erre nem Arnie.
 • pauly #26
  A 3. meg nem azért lett szar,mert megcsinálták a 2. részét :P.hanem főleg mert nem Cameron csinálta,akkor valószínűleg sokkal jobb lett volna...
 • pauly #25
  Azért a Terminator 2-t ne sorold már közéjük!A 2. része legalább olyan jó lett mint az első,sőt.
 • Hoz_Hun #24
  Hehe igaz, de azt kisbetüvel írtam volna.
 • Soundmaker #23
  ööö idézz már fel jobb Római korban játszódó filmet ami hangyánira megközelítette a Gladiátort... mondjuk előtte 5 évvel és utána 5 évvel... CSak hasonlítsd össze a történeti szálat, a színészi játékot, és a látványt... azután dumáljál itt baromságokat... ha nem tetszett akkor I.J. nézzél kommersz szar C és B kategóriás "szuperprodukciókat"..

  Amúgy kíváncsi leszek a folytatásra... Russel sem valami mai csirke már...

  valahogy túléli, és uralkodó lesz aztán leütik, kinyírják a first ladyjét, second kölköt, és ismét bevágják az arénába és szétharcolja az agyát a végén meg tönkreteszi a nagy harcoskodásban a Colosseumot és meg lesz a fedő történet hogy ma miért néz ki ilyen ramatyul az egész épület...