32
-
Ahab #32 Az elveszett majd előkerült (egy kicsit sem lerágott) ikertestvér verzióban gondolkozzatok, az ókorkompatibilis. -
#31 Sajnos a filmgyártás a mai világban már csak a pénzről szól... -
#30 EZ a hülyeség amit te írsz, Weaver maga mondta h. nem kíván több folytatásban részt venni. :) -
#29 Elírtam,nem szokott velem előfordulni de hát senki sem tökéletes.:)) -
pauly #28 Igen,gondolkoztam is kcisit,hogy most elírtad-e vagy nem :) -
#27 Ott elnézést szeretnék kérni mindenkitől mert félre érthető a dolog,félre írtam T3-at akartam írni(de ez most komoly én se tudom hogy került oda az a T2???),a 3 meg valóban azért lett szar mert nem volt benne edward furlong(aki alkalmas lett volna john szerepére)nem volt sarah connor és james cameron.Arnie nem viszi el az egész hátán a filmet,Cameron aki képes erre nem Arnie. -
pauly #26 A 3. meg nem azért lett szar,mert megcsinálták a 2. részét :P.hanem főleg mert nem Cameron csinálta,akkor valószínűleg sokkal jobb lett volna... -
pauly #25 Azért a Terminator 2-t ne sorold már közéjük!A 2. része legalább olyan jó lett mint az első,sőt. -
Hoz_Hun #24 Hehe igaz, de azt kisbetüvel írtam volna. -
Soundmaker #23 ööö idézz már fel jobb Római korban játszódó filmet ami hangyánira megközelítette a Gladiátort... mondjuk előtte 5 évvel és utána 5 évvel... CSak hasonlítsd össze a történeti szálat, a színészi játékot, és a látványt... azután dumáljál itt baromságokat... ha nem tetszett akkor I.J. nézzél kommersz szar C és B kategóriás "szuperprodukciókat"..
Amúgy kíváncsi leszek a folytatásra... Russel sem valami mai csirke már...
valahogy túléli, és uralkodó lesz aztán leütik, kinyírják a first ladyjét, second kölköt, és ismét bevágják az arénába és szétharcolja az agyát a végén meg tönkreteszi a nagy harcoskodásban a Colosseumot és meg lesz a fedő történet hogy ma miért néz ki ilyen ramatyul az egész épület... -
Godefroy #22 Jó szar film volt a Radiátor, igaz azoknak tetszett, akiknek a történelem csak egy tantárgy ami elég nehéz az iskolában -
RpPRO #21 :DDD
-
Atyus #20 Régebbi interjúkban arról szólt a fáma, hogy a gladiátor előzménye lesz a "folytatás", vagyis a folytatás ott fejeződik be, ahol az első film kezdődött.. -
GErYkE83 #19 Ezt a badarságot meg honnan veszed barátocskám??
S.W.-nek 5 részig van szerződése a FOX-al szóval "kénytelen" még 1 részt leforgatni... -
#18 Hát tényleg jó volna az Alien5 viszont arra meg Sigourney Weaver mondta hogy nem vállja a folytatását.
Az Alien vs Predátor meg hát valljuk be finoman szólva se volt az igazi.... -
wanek #17 Egy biztos: klónozásról szó sem lehet :) -
#16 Inkább ne legyen folytatása a Gladiatornak,sőt Alien 5 se legyen már a 4 is szar volt a 3 végén abba kellett volna hagyni az egészet(a 3 tökéletes lezárása volt az egész szériának,a 4 már nevetséges mint sem félelmetes).De ugyanez igaz a T2-re is,inkább maradt volna minden megválaszolatlan az egész Skynettel+John jövőjével kapcsolatban, a 3-at emiatt jól el is kúrták.A Gladiator meg nem egy olyan kaliberű film aminek folytatást kéne csinálni. -
#15 jezusom, de nem ertessz te ehez.... gyoker... -
#14 Hatha lesz Titanic 2 is -
An-Dee #13 A Roma meg Róma nem ugyanaz. Szóval te Rómás filmet akarsz, nem Romást :) -
Hoz_Hun #12 Uh! A hegylakó annak idején jó film volt... aztán csináltak neki folytatást.
Örülönék Romás jellegű filmeknek, pláne ilyen minőségben, de Maximust ne akarja visszaeröltetni a vászonra. -
#11 Alien 5-öt akarunk! Alien 5-öt akarunk! -
LowEnd #10 Annak idején azt mondtam a barátaimnak viccből, hogy megcsinálják "A gladiátor visszatér" c. folytatást...
Banyek.
Most nem tudom, hogy bosszankodjak, hogy ellopták az "ötletem", vagy kínomban röhögjek. -
#9 "inkább tényleg jönne az Alien 5"
Inkább asse :DDD -
yann #8 pamela felébred és ezt mondja: de furcsa álmom volt maximus... -
pauly #7 Ejj,mindent tönkretesznek :( -
kev #6 A Gladiátor úgy volt jó ahogy volt. Egyrészben. Ez nem szappanopera és nem a Rendőrakadémia 10..
Néhány pénzember (producer) aki szeretné a folytatást, gondolom megtömte Ridley Scott zsebét pénzel.
Nem értem ezt az embert, van igy is elég pénze, kultusz filmet csinált, miért akarja mégis tönkretenni a művét, egy folytatással..
:( -
Szkifi #5 Mostanság divat: előzményfilm.
Lehetséges? -
Tibmanus #4 megőrült... -
kritttt #3 Ez egy olyan film volt ami kerek volt egész és lezárt. A folytatás már elvből halálra van ítélve inkább tényleg jönne az Alien 5 -
djukel #2 Hát az nagy faszság lesz ha megteszik. Nem kellett volna megölni. Lett volna eszetek bazmeg! -
#1 Ridley Scott inkább az Alien 5-t csináld már meg
Amúgy tetszett nagyon a Gladiator,remélem méltó lesz a folytatás.