Napi Online

Az RTL-hez sodorta a nézőket a budapesti vihar

A három országos földi sugárzású tévé nem állt a helyzet magaslatán tegnap, amikor pedig bőven lett volna téma: helyszíni közvetítéssel beszámolni a viharról és következményeiről.

Miután az m1 és a TV2 feladta a küzdelmet, a nézők az RTL-en követték a tűzijátékot tegnap. A jelek szerint tévék többsége igazán arra sem volt felkészülve, hogy egy komoly eső megzavarhatja a közvetítést. Nem sokkal a kezdés után a vízcseppektől pettyezett objektívek képét élvezhette a nagyérdemű, a hang és a kép meg-megszakadt. A közszolgálati adó egyes csatornája és a TV2 befejezettnek is nyilvánította a tűzijáték-adást, így a porondon maradt RTL Klub vitte el a nézőket. (A vihar komolyságáról meglehetős késéssel számoltak be ezek a tévék.)


Az adás kiesésekor az M1 és a TV2 nézői mind az RTL-re kapcsoltak

A kereskedelmileg fontos, 18-49 éves korosztályban a tűzijáték kellős közepén 30 százalék közelében tetőzött az RTL közönségaránya, miközben a TV2 ennek mintegy tizedét tudta produkálni, ami hasonló a közszolgálati adó értékéhez. Este 7 és 8 között még a TV2 teljesített jobban, de a tűzijáték után, a késő esti órákban ismét az RTL állt nyerésre.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Petys #16
    Nekem már a tököm is kivan a tüzijátékkal, de drága édesanyám annyira szereti persze csak a TV-ben, mert a fene fog felmenni Pestre nyomorogni...
    Na szal a tüzijátékban nem látok évente semmi újat, kivéve a felgyulladt hajók és fák száma között...
    Jah meg az áruk, ha jól tudom ez a 2006-os 208 millióba került, amikor egyre nő az államadósság, de ez már politika oda meg nem akarok tévedni.
    Sztem rendezhetnének csak 5-10 évente tüzijátékot, hogy az újabb generáció is láthassa...
  • birge #15
    Passz. Én is az életemért futottam, de amikor hazaértem a HírTVt kapcsoltam be, ott egész korrekten elmondták, mi merre hány lépés. Igaz, a tüzijátékot nem mutogatták, de azt meg úgyis láttam:D
  • Police88 #14
    Én nem néztem semmit mert futottam az életemért a viharban :S
  • rohamkukac83 #13
    dehogynem, hustler tv
  • Tercsd #12
    Na ez lényegre törő volt...

    szerintem nincs legjobb csatorna
  • Tinman #11


    Ill. az országgal semmi gond nincs... az szép lenne...
  • portable #10
    tv2...
    nagyon rossz
    csak ott a joey vagy hogy írják
  • atothhu #9
    Magyarország jobb?
  • Drawain #8
    TV2 jobb? :)
  • vg #7
    RTL rulez mi?! Neked a buzik sztárolása, a botcsinálta senkiházi bünüző VV sztárok, a tejesen buta, kábitószerező, részegen karambolozó műsorvezetők, a baloldali hiradások, a monika show, meg balázs show rulezek mi? Gondolkozzál már el egy kicsit!

    Amúgy aki tegnap látta/hallota azt a három barom műsorvezetőt, hogy miket mondtak, és nem csapta pirosra a homlokát a sok hülyeségtől amiket mondtak, az megérdemli az RTL-t!