16
-
Petys #16 Nekem már a tököm is kivan a tüzijátékkal, de drága édesanyám annyira szereti persze csak a TV-ben, mert a fene fog felmenni Pestre nyomorogni...
Na szal a tüzijátékban nem látok évente semmi újat, kivéve a felgyulladt hajók és fák száma között...
Jah meg az áruk, ha jól tudom ez a 2006-os 208 millióba került, amikor egyre nő az államadósság, de ez már politika oda meg nem akarok tévedni.
Sztem rendezhetnének csak 5-10 évente tüzijátékot, hogy az újabb generáció is láthassa... -
birge #15 Passz. Én is az életemért futottam, de amikor hazaértem a HírTVt kapcsoltam be, ott egész korrekten elmondták, mi merre hány lépés. Igaz, a tüzijátékot nem mutogatták, de azt meg úgyis láttam:D -
#14 Én nem néztem semmit mert futottam az életemért a viharban :S -
rohamkukac83 #13 dehogynem, hustler tv
-
Tercsd #12 Na ez lényegre törő volt...
szerintem nincs legjobb csatorna -
Ill. az országgal semmi gond nincs... az szép lenne... -
portable #10 tv2...
nagyon rossz
csak ott a joey vagy hogy írják -
atothhu #9 Magyarország jobb? -
Drawain #8 TV2 jobb? :) -
vg #7 RTL rulez mi?! Neked a buzik sztárolása, a botcsinálta senkiházi bünüző VV sztárok, a tejesen buta, kábitószerező, részegen karambolozó műsorvezetők, a baloldali hiradások, a monika show, meg balázs show rulezek mi? Gondolkozzál már el egy kicsit!
Amúgy aki tegnap látta/hallota azt a három barom műsorvezetőt, hogy miket mondtak, és nem csapta pirosra a homlokát a sok hülyeségtől amiket mondtak, az megérdemli az RTL-t! -
#6 a 7 törpe élőben? :P -
Szefmester #5 élőben volt a legjobb :P -
#4 Jah, az a Karate-kutya mekkora gáz volt már...
Nameg az a "A méret a lényeg" meg a "7 törpe" -
Tibmanus #3 hajrá német filmek...
az m1 meg nemtudom miért adta fel elsőként nála volt a legjobb a képminőség... az rtl-től meg gyakran elkapcsoltam miután közölte tiszteletes bácsi hogy "ez az egy kameránk maradt"... az az egy kamera meg a lánchidat mutogatta és össze vissza dülöngélt.. hát köszi szépen :-) de végülis "kényetelen" voltam őket nézni -
chokeerigo #2 Jaj, többet mutatták Gundelt, mint a tűzijátékot, meg amúgy is a Gundel...
RTL rullz :D -
quantum #1 En mar mikor meghallottam a kezilabdakapus - allazalku - mindentencsinalok csavot rogton rtlklubra kapcsoltam, ergo nem vettem eszre semmit az egeszbol. Ami meg a TV2-t illeti. Minden nap nemet film. Gondolom olcsobbak mint az USA, a minoseguk viszont...lasd Uwe baratunk.
RTL rulez ;-)