SG.hu

A TV2-n augusztustól kezdődik az ősz

Augusztustól elindítja őszi műsorstruktúráját a TV2. Először a sorozatok terén erősít a csatorna.

Augusztus 14-én az Ed indítja a sort. Az elkeseredésében New Yorknak hátat fordító ügyvéd kisvárosi kalandjait humorosan megindító stílusban elmesélő történet folytatásait hétfőtől a Tények előtt naponta sugározzák. Augusztus 23-tól újabb világsikerű szériák foglalják el helyüket a képernyőn. A Rejtélyes vírusok nyomában (Eredeti cím: Medical Investigation) az Egészségügyi Intézet nyomozócsoportja és vezetőjük, Dr. Connor a pusztító kórok elleni küzdelmeiről szól.



Az ősz egyik fénypontja lesz a Született feleségek második évadja. A Lila Akác közben új titkok várnak megfejtésre, Susan, Bree, Lynette, Gabrielle és Edie élete tovább bonyolódik, a családi szennyes pedig most sem marad kiterítetlenül. Szerdánként A médium című misztikus krimisorozat kínál borzongásteli élményt, a különleges képességekkel bíró Allison DuBois szerepében Patricia Arquette-tel.

Jó hír a sci-fi akciósorozatok szerelmeseinek, hogy augusztus 19.-től minden szombaton délután a Csillagkapu: Atlantisz szállja meg a TV2 képernyőjét.



A Jóban Rosszban folytatása egyórás gigaepizóddal indul augusztus 25-én pénteken, augusztus 28-án hétfőn pedig minden visszatér a rendes kerékvágásba, és a sorozat a szokott időpontban hétköznaponként este 19 órától lesz látható. Az Áll az alku új szériája augusztus 28-tól indul, az Aktív után a megszokott időben.

Szeptembertől újabb közkedvelt sorozatok térnek vissza a képernyőre: a Bűbájos boszorkák és az NCIS is 4-én, hétfőn startol: természetesen vadonatúj részekkel. A Frei Dosszié, az Activity, az Irigy hónaljmirigy Show, a Szulák Andrea Show és a többi sikeres műsor is felébred "nyári álmából", és hamarosan indul a két új produkció, a MegaTánc és az Egy rém rendes család Budapesten.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • mikloss #14
    Ez valami folytatása a csillagkapunak mármint az atlantisz? a normál csillagkaput mindíg néztem az tetszett remélem ez is jó lesz...
  • Kemény Husi #13
    House-t akarok. Most.
  • Zoldalma #12
    A Battlestar Galactica-t nem akarjak folytatni?
  • winnie #11
    mi az, hogy nics hír? leadják és akkor, ha lefutnak a feleségek. eredetileg együtt akarták, de az rtl behátrálásra késztette a tv2-őt és hevenyészett műsorváltásra.

    tájékozódj első kézből:)
  • peetig #10
    A Született feleségek folytatódik végre:).de sajna nincs hír, hogy House MD 2. évadját leadják, és ha igen, mikortól...
  • zseko #9
    Nem mind, csak a mellékszereplők. Az összes fontosabb szereplő mind él, sőt :) Kiváncsi leszek, mikor lesz nálunk a 10. évad, biztos nem egyhamar, kint is még csak 5 rész ment le belőle..
  • beni002 #8
    A Csillagkapu az ász!!!Csak azt sajnálom hogy a régi szereplők meghaltak!!!!
  • akyyy #7
    pedig a bk aqz jó!
  • endiboy #6
    hurrá
  • Bith #5
    Azért annak örülök, hogy a Prison Break címét nem fordították mondjuk 'Tökös Sittes'-nek, vagy 'Bazi nagy lelépés'-nek. Mindig félek a hiperelbaszott magyar címektől, de szerencsére a 'Szökés' kivételesen jó lett.