14
  • mikloss
    Ez valami folytatása a csillagkapunak mármint az atlantisz? a normál csillagkaput mindíg néztem az tetszett remélem ez is jó lesz...
  • Kemény Husi
    House-t akarok. Most.
  • Zoldalma
    A Battlestar Galactica-t nem akarjak folytatni?
  • winnie
    mi az, hogy nics hír? leadják és akkor, ha lefutnak a feleségek. eredetileg együtt akarták, de az rtl behátrálásra késztette a tv2-őt és hevenyészett műsorváltásra.

tájékozódj első kézből:)
  • peetig
    A Született feleségek folytatódik végre:).de sajna nincs hír, hogy House MD 2. évadját leadják, és ha igen, mikortól...
  • zseko
    Nem mind, csak a mellékszereplők. Az összes fontosabb szereplő mind él, sőt :) Kiváncsi leszek, mikor lesz nálunk a 10. évad, biztos nem egyhamar, kint is még csak 5 rész ment le belőle..
  • beni002
    A Csillagkapu az ász!!!Csak azt sajnálom hogy a régi szereplők meghaltak!!!!
  • akyyy
    pedig a bk aqz jó!
  • endiboy
    hurrá
  • Bith
    Azért annak örülök, hogy a Prison Break címét nem fordították mondjuk 'Tökös Sittes'-nek, vagy 'Bazi nagy lelépés'-nek. Mindig félek a hiperelbaszott magyar címektől, de szerencsére a 'Szökés' kivételesen jó lett.
  • Bith
    Sztem a PB-t elég jól fogják, az Atlantist meg csak az, aki amúgy is SG-s (mint én :)). Mondjuk én már mind2-t láttam végig, de azért ránézek, hogy mennyire cseszték el a szinkront, heheh. (felirat rulez)

Szegény vókert meg deutálom :/.
  • ropi21
    igaz nem bk-t vert meg de : vóóóker!

amugy pb,sga rulz .. kiváncis vagyok hogy fogadja a tömeg
  • schrank
    nnnna aztán a barátokköztöt is nézi azt is agyonlövetném a ...csába
  • akyyy
    hát, van ami érdekes, pl született feleségek uj évadja , valamint az atlantis, meg persze irigymirigy, de a jóbanroszban, illetve a rénrendesbudapesten....az már pfff kicsit lealacsonyító.... már számolni se tudom lassan hány próbálkozása volt a tv2-nek hogy sikeres sorozatot indítson ami megveri a barátok közt, de nem sok sikerrel:D