SG.hu

Megkezdődött Andy Vajna filmjének forgatása

Vasárnap megkezdődött Andy Vajna új filmje, a Szabadság, szerelem akciójeleneteinek a forgatása. A munkálatok a véres magyar-szovjet meccs felvételeivel kezdődtek.

A forgatás előre meghatározott szoros forgatási menetrend szerint zajlik. A BVSC után a stáb a Műegyetemre, majd a margitszigeti Hajós Alfréd uszodába költözik, ezután következik a Kossuth tér majd számos budapesti helyszín. A tervezett az utolsó forgatási nap május 9. lesz. A két dátum között több ezer statiszta (egyes jelenetekben egyszerre hatszáz) és negyvennyolc színész dolgozik majd a körülbelül kilencven fős stábbal.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!
Klikk a képre a nagyobb változathoz

Goda Krisztina rendező irányításával ma a ’first unit’ is elkezdte a forgatást, sőt - a hazai gyakorlatban kivételes módon már a forgatás első hetében-, az utómunkával foglalkozók, vágók, trükkmesterek is munkához láttak. "Pontosan képbe akartam kerülni, a forgatás előtt sokat olvastam, archív felvételeket néztem ’56-ról" – nyilatkozta Fenyő Iván. "Szeretném, hogy minden felvétel nagyon hiteles és izgalmas legyen; igazán nagy megtiszteltetés, hogy magyar pólóst alakíthatok, aki ráadásul olimpiát nyert, miközben itthon tombolt a forradalom."

"Az a célunk, hogy a film a nézők érzelmeire hasson" - mondta Andy Vajna, a film producere. "Hitelességre törekszünk, átélhető filmet szeretnénk csinálni, olyat amely egyformán izgalmas minden generációnak."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!