Ötvös Tibor

Itthon vezet a Gagyi mami 2

Martin Lawrence új filmje, a hazájában már nagy sikerrel vetített Gagyi mami 2 a magyar közönséget is meghódította. Az animációs PiROSSZka is szépen szerepelt, az ezüstérmet szerezte meg.

A mami ezúttal azt a feladatot kapja, hogy leplezze le egy halálosan veszélyes féregvírus megalkotóját. A program segítségével ugyanis külső erők is be tudnak hatolni szupertitkos adatbázisokba. Az ügynök egyetlen módon férkőzhet Tom Fuller, a féreg kitalálója közelébe: ha házhoz megy, és ő lesz Fuller és felesége, Leah segítségére a gyerekek, Andrew, Carrie és Molly nevelésében. Ez azt jelenti, hogy Malcolmnak újra át kell vedlenie az XXL-es Hattie Mae Pierce-szé, vagyis "gagyi mamivá", hogy levadássza a rosszfiúkat és bebizonyítsa, hogy nem is olyan könnyű a nők helyzete, ha munka mellett még háztartást is kell vezetniük.


Nagy test, nagy élvezet

A mamit első hétvégéjén több mint 16 ezren nézték meg. Alig 3 ezer nézővel kevesebben voltak kíváncsiak a Piroska és a farkas legújabb feldolgozására, a PiROSSZka - a jó, a rossz, a farkas MEGAnagyi című animációs filmre.


A Nagyi hazánkat is meghódította

Egy csapat zsaru és detektív jelenik meg a Nagyi kunyhójánál az erdőben, akiket egy házi csetepaté miatt vezényeltek ki a helyszínre. Egy vadász tettleg bántalmazott egy nagyit megszemélyesítő farkast. Ahogy a nyomozó és a rendőrtiszt kihallgatják a megbízhatatlan emlékezetűnek bizonyuló gyanúsítottakat, kiderül, hogy mindegyikük más-más, egymástól homlokegyenest eltérő, de egyformán zavaros mesével áll elő.

A bronzérmet a múlt héten vezető Sziriána foglalja el. A férfi főszereplő kategóriában Oscar-díjat bezsebelő George Clooney főszereplésével készült filmet - némi meglepetésre - alig 5000 néző izgulta végig. Őt Szabó István Rokonok-ja követi. Az ötödik helyre csúszott a Nanny McPhee - A varázsdada, melyet a romantikus Első a szerelem követi.

A szintén múlt héten debütáló The Descent - A barlang a hetedik helyre lépett vissza. A nyolcadik helyen kezdett Nicholas Cage és Gore Verbinski tragikomédiája, a hazájában nagyot bukott Az időjós.


Nicholas Cage időt jósol

David Spritz Chicago időjósa a Hatos csatornán. Sokak számára sokkal többet jelent, mint egy meteorológus - ő valóságos mozgó célpont. A féltékeny rajongók, akik közül jó néhánnyal fura szeretem-utálom viszonyban van, rendre megdobálják különféle üdítőkkel, turmixokkal és gyorskajákkal. Pedig David semmi másra nem vágyik, csak némi megbecsülésre és tiszteletre - főként saját apjától, a díjnyertes írótól.

A kilencedik helyre esett vissza a hét legnagyobb vesztese, a Kútfejek. A listát a meglepően sikeres Azt beszélik zárja.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • user1991 #4
    Szerintem k*rva jó film a forditás is nagyon jó mindenkinek nagyon ajánlom

    Csá
  • Darth Sith #3
    én láttam még szombaton. Über zsír film. A fordítás meg találó.. Bug Mama's House 2 rulz! :D
  • winnie #2
    azért, mert amikor az ember megnézi, akkor még nem tudja, hogy jó-e vagy sem.

    máskülönben mindig csak jó filmeket néznénk.
  • BuzzFuzz #1
    én még nem láttam, de ha akkora siker, akkor imdb-n miért kap 2.9-et... most már csakazért is meg fogom nézni :)