Ötvös Tibor

Újabb Tarantino-klasszikus DVD-n

A Ponyvaregény (december 1.) után december 15-én DVD-n és videón, tékában és boltban egy napon jelenik meg a következő Tarantino klasszikus az Alkonyattól pirkadatig.

A Quentin Tarantino, George Clooney, Harvey Keitel és Juliette Lewis főszereplésével és Robert Rodriguez rendezésében készült road-horror igazi klasszikusnak számít. A mára már trilógiává bővült horror első része most először jelenik meg idehaza DVD-n!



A hírhedt Gecko fivérek Amerika legveszedelmesebb bűnözői közé tartoznak. Az FBI minden erejét bevetve igyekszik őket kézre keríteni. A rejtélyes Carlos a mexikói határ túloldalán menedéket biztosítana számukra. A legjobbkor tűnik fel a mexikói vakációzásra lakókocsizó Fuller család. A Gecko testvérek elrabolják Fullerékat, de megígérik, amint a Carlossal megbeszélt randevújuk realizálódik, szabadon engedik őket. A találkozó színhelye a legvadabb kocsma Mexikóban, a Titty Twister. A kocsma tele van kétes, vad figurákkal. Egyszer csak valami döbbenetes dolog történik, s elszabadul a pokol.

A VHS csak a filmet tartalmazza majd, míg a DVD-n a következő extrák lesznek megtalálhatóak: audiokommentár (Tarantino + Rodriguez), bakik, így készült, kimaradt jelenetek, A kulisszák mögött (On the Set).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tomalak #6
    te sem vagy teljesen ép: "pengéhez pedig semmi köze" :D
  • Liquido #5
    Mind hülyék vagytok. Már ne is zavarjon titeket, hogy a Penge 2 évvel később készült, így elég nehéz dolga lett volna Tarantinónak, hogy lemásolja. Mielőtt hülyeségeket írtok, néha utánanézhetnétek a dolgoknak.
  • Jack Bauer ahős #4
    hülye vagy.

    a cím is jelzi, hogy ez egy vámpírfilm, amit a nagyobb meglepetés kedvéért gengszterfilmnek álcáznak az elején. így a vámpíros téma még nagyobbat üt! zseniális húzás!

    a pengéhez pedig semmi köze. az csontkomolyan veszi magát, itt meg soxor a paródiát súrolják a dolgok.
  • schrank #3
    addig fasza film amíg át nem vált vámpíros fasságra gondolom a tarantínó így próbálta belecsempészni a penge fílinget a filmbe csak nemtudom miafasznak kell egy gengszterfilmet elpengésíteni
  • Csudri #2
    jaja, már máshol is olvastam róla, fasza film
  • ac3 #1
    cool