Ötvös Tibor

Quentin Tarantino filmtervei

Quentin Tarantino igazi kultrendező. Az olyan filmek, mint a Kutyaszorítóban, a Ponyvaregény vagy a Kill Bill 1-2, méltán tették Hollywood egyik legsikeresebb direktorává.

Most fellebbentette a fátylat a következő öt filmtervéről. Ezek közül leghamarabb a Robert Rodriguezzel közösen készített Grind House kerül a mozikba. A film két, egyenként egy órás részből áll majd. Tarantino epizódjának címe Death Proof, míg Rodriguezé Planet Terror lesz. Mindkét rendező saját stílusában alkot majd. QT filmje amolyan Kill Bill-szerű véres akció lesz, míg Rodriguez inkább az Alkonyattól pirkadatig-féle horrorvonalat viszi tovább. A film jövő év elején kerül a mozikba.


QT munka közben a Kill Bill forgatásán

Második filmje szintén barátjához, Rodriguezhez köti. Ugyanis újabb "cameo-rendezést" vállalt a készülő Sin City 2-ben. Ennél többet egyelőre nem tudni. A harmadik a sorban a Kill Bill harmadik része. QT tervei szerint az új rész 10 évvel a második rész után játszódik és a Menyasszony lányának, B.B-nek (Perla Haney-Jardine) kalandjait mutatja be.

A negyedik egy második világháborús film, az Inglorious Bastards, melyet a klasszikus Piszkos tizenkettő ihletett. QT nyilatkozata szerint egyelőre egy szereplő személye biztos. Ő pedig Michael Madsen. A film még a forgatókönyvírás stádiumában leledzik.

Utolsó terve a Ponyvaregény egyik főszereplőjének, a John Travolta alakította Vincent Veganak és testvérének történetét mutatja be. Travolta testvérének szerepére a már említett Madsen a legesélyesebb. A film címe Vega Brothers.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Robeast #5
    Lehet, hogy sokat lop, de (szvsz) jól csinálja :)
  • billxxx #4
    Végre,QT egy isten,aki nem ezt állitja az relativan hülye
  • Iori #3
    nem kamu, a fent említett filmek valóban QT tervei közé tartoznak
  • blakshep #2
    sztem ez egy elég nagy kamuhír, forrás?
  • avman #1
    szar ügy ha a filmes szakma legnagyobb tolvajának már saját magától kell lopnia meg franchise rendszert építenie saját műveire...