Tóth Erika

Johnny Depp ismét kalóz lesz

Johnny Depp a napokban nyilatkozott először a Karib Tenger kalózainak készülő második és harmadik részéről, aminek a bemutatója jövő évben várható és a két részt fél év eltéréssel fogják bemutatni a mozikba.

Depp elmondása szerint egyelőre még a második rész forgatása zajlik, de költségkímélésből már beleforgattak a 3. részbe is, aminek a története azonban még nem állt össze teljesen. A színész a Blackfilmnek elmondta, hogy egyedül Jack kapitány szerepe vonzotta, hogy elkészítse a folytatást, hiszen a kalózt "pokoli jó szórakozás megszemélyesíteni" és döntésének ebből fakadóan voltak személyes okai.



Nem amiatt döntött tehát a folytatás mellett, hogy a sorozat első része hatalmas kasszasiker volt majdnem az egész világon. Depp kifejtette, hogy a szerepben rejlő lehetőségeket szerette volna a forgatás során minél jobban kiaknázni.

A kívánság teljesült, és úgy tűnik Depp azt a vágyát is elérte, hogy egyik példaképe, az, akiről az egész szerepet formázta, vagyis Keith Richards is szerepeljen a Karib tenger kalózainak második részében.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!