Ötvös Tibor

Készül a Karib-tenger kalózai folytatása

Gore Verbinski 2003-ban visszaidézte az igazi kalandfilmek hangulatát a Karib-tenger kalózai című kalózeposzával. Bizonyára sokak emlékezetében megragadt Johnny Depp kiváló alakítása (Oscar jelölést ért), Orlando Bloom visszafogott játéka, Keira Knightley dekoltázsa vagy Geoffrey Rush átütő gonosza.

Senkit nem lepett meg a bejelentés, miszerint készül a folytatás. Johnny Depp és Orlando Bloom visszatér a folytatásban, a filmet pedig újra Gore Verbinski fogja rendezni. A bemutatót 2006 júliusára datálja a stúdió, vagyis ezt a filmet szánják a nyári szezon zászlóshajójának.Tegnap új híreket fújt a szél a Karib-térség felől. A készítők lemásolják Peter Jackson módszerét és egyszerre forgatják le a második és harmadik részt is. Szóval kedvenc kalóztörténetünk is trilógiává bővül. A harmadik részt szintén az eredeti szereplőgárdával készítik és a rendező is Verbinski marad. Egy szereplővel azért bővül a társulat. Ő pedig John Woo kedvenc színésze Chow Yun-Fat.

A harcos ázsiai színész közel sem olyan sikeres Hollywoodban, mint Jet Li vagy Jackie Chan. Egyetlen sikeresebb filmje az Anna és a király volt, melyben Jodie Foster partnereként feszített. Talán Sao Feng kapitány szerepe a Karib-tenger kalózai harmadik részében meghozza a várva várt áttörést számára? 2007 nyarán kiderül.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!