Szekeres Viktor

Most már biztos, hogy nyáron jön a korhatáros, bővített Rebel Moon?

Nyári premier lesz a Rebel Moon új változata.

Arról már többször beszámoltunk, hogy a Netflix tavalyi bukásnak elkönyvelhető filmje, a Rebel Moon kapni fog egy erősen korhatáros, bővített változatot is, januárban pedig írtuk, hogy csak a második rész bemutatását követően fog sor kerülni a premierjére, mégpedig pár hónappal később, a nyár folyamán. Azonban a premier pontos időpontja akkor még nem volt ismert.

Ugyan most sem vált ismertté a pontos dátum, de újabb két megerősítést kaptunk a nyári időpontot illetően: egyrészt maga a rendező, Zack Snyder mondta el márciusban az I Minutemen podcastnek adott interjújában az időpontot, másrészt erre a minap Joe Rogan podcastjében rá is erősített.

Zack Snyder korábban többször is elmondta, hogy a filmje köré valódi univerzumot tervez tervezni, azonban annak szereplése eléggé visszafogott volt (jó eséllyel még 2023 legnézettebb Netflix-premierfilmjei közé sem fog bekerülni), így közel sem biztos, hogy a platform tovább fogja finanszírozni a rendező próbálkozásait, de egyelőre még erről sincs hivatalos döntés.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!