Szekeres Viktor

Az új, szinkronos Terminator-előzetes minden kérdést eldönt

Ennyi reklám után már biztos nem fog senki bizonytalankodni.

Megérkezett a Terminator: Dark Fate legutóbbi előzetesének magyar változata, és aki ennyi alapján sem tudja eldönteni, hogy érdemes-e megnéznie a filmet vagy sem, nos, annak talán meg kell várnia az első kritikákat. A lenti trailer a nemzetközi változat, vagyis érdekes megfigyelni, hogy mik azok a tényezők, amiket az amerikai piacra szánt promóban hangsúlyoznak ki, és mik azok, amiket mondjuk az európaiknak emelnek ki.


Mint látható, a forgalmazó egyelőre bízik abban, hogy a filmet 16-os karikával vetítheti, azt előlegezi meg neki. Vagy csak egyszerűen azért nem 18-asra állítják az ideiglenes korhatárt, mert minél szélesebb körben akarják reklámozni az új Terminátort. Nem tudjuk mi sem a választ.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • repvez #12
    van itt egy kis logikai csavar vagy gond sztem, ha Swarci lesz az első terminátor. (márpedig ő lesz)
    Szóval a T2ben az volt a szöveg, hogy John érzelmileg kötödik hozzá, mivel az alatt a pár napig amig a T2 játszódott jól kijöttek egymással és a skynet ezért küldte a jövöbe connor ellen akik ugye átprogramozva a védelmére küldtek vissza.

    Na most, a skynet sorozatba gyártotta az egyforma kinézetű T800asokat akik mindenkit ki akartak nyirni, akkor ha én lennék connor akkor nem egy olyan dolgot küldenék vissza , hogy megbizzon a fiatal énje benne aki a később kitört háboruba meg akar ölni.

    A másik, hogyha a skynetet 97ben sikerült megakadályozni, hogy feléledjen, akkor Swarci még ember most és a film alatt kapja meg azt a beavatkozást amitől T800as lesz.Itt már lehet olyan kapocs John és Swarci között, hogy mivel Sarah ismeri igy talán ö nevelhette tovább Johnt ami miatt az érzelmi kötődés kialakult amire hivatkoznak, viszont a T2ben játszódó időben még nem ismerhette John,tehát nem is lehetett érzelmi kötödés közte, hogy megbizzon benne.
    Ha meg utána találkoztak egy ugyan olyan kinézetű fickóval akkor azt valahogy tisztázni kellene, hogy elötte években még terminátorként megölték és igy már tudatában kellene lennie Swarcinak, ha felajánlkozik a beavatkozásra hpgy ő legyen a minta a T800ashoz az mihez fog vezetni a jövöben.
  • ostoros #11
    Na basszus...
  • robgros #10
    Dieter von Rossbach exkommandós, a Stirling-trilógiát én is forgattam, szerintem nagyságrendekkel jobb lett volna folytatásként, de majd meglátjuk..
  • wraithLord #9
    A képek és a szereposztás alapján Schwarzi terminátor lesz.

  • ostoros #8
    Az se biztos, hogy terminátor. A hivatalos könyves folytatásban szerepelt az az ember, akiről az alfát mintázták, aki valami nagy antiterrorista hős volt az ítélet napja előtt.. Sarah persze ki volt akadva mikor először találkoztak...
    Utoljára szerkesztette: ostoros, 2019.09.30. 19:22:58
  • wraithLord #7
    De ha azt nézed, a Skynet egyre inkább emberire csinálta a terminátorokat. Legalábbis a beszivárgó orgyilkos terminátorokat.
    Először csak kinézetre hasonlított egy emberre (pl. T-600), mert gumi borítás volt rajta. Ezzel valószínűleg csak messziről tudta megszivatni az ellenállás embereit. Utána kinézetre teljesen olyan volt, mint egy ember (pl. T-800), mert emberi szövetborítás volt rajta. Ezzel már bejuthatott az ellenállás bázisaira is.
    Ezután mit lehet rajta még javítani? Pl. hogy a viselkedése is egyre inkább hasonlítson az emberi viselkedésre, hogy ne csak be tudjon jutni a bázisra likvidálni egy célpontot, hanem pl. kémkedni/szabotálni is tudjon gyilkosság előtt/közben/után, tehát együtt tudjon élni a bázison lévő emberekkel ameddig az szükséges anélkül, hogy lebukna?

    Persze az jogos észrevétel Repveztől, hogy ha úgyis kinyír mindenkit, és akadály nélkül ki tud nyírni mindenkit, akkor minek adja le a fegyvereit? :D Mondjuk ez is lehet egy emberi vonás, poénból... :D
  • DrSoong #6
    Nekem is a túlzottam nagy emberi személyiség a problémám. A terminátor legyen gépies, mivel gép.
  • wraithLord #5
    Sosem szokott. :D
  • repvez #3
    Nekem ami egy kicsit fura, hogy a "rossz " terminátor tul emberi , ugy értem, hogy amikor a fegyvereit leadja, akkor olyan szoveget mond, mintha mindig itt lett volna.
    A régebbi részeknél a terminátorok szükszavu gépek voltak és rácsodálkoztak dolgokra a mozgásuk is lassú kimért volt, mert tudták, hogy átlagos emberek itt nem nagyon tudják megsebezni öket .
    Meg ugy általában, ha mindenkit kinyir utána akkor mi értelme, neki leadni a fegyvereket, ha ugy is tudja, hogy becsipog és utána megoli az öröket?
    És ez még csak az elözetes volt gyanitom, hogy sok ilyen és hasonló bukta lesz még a filmben.
    A zuhanó repülös rész is eléggé fura.
    De meglátjuk milyen lesz.
  • kalapos01 #2
    Nem szoktam spoilerezni, de akkor nem nézős? Vagy mivel Terminátor, ezért kötelezően nézős?