Szekeres Viktor

Kiderült, mikor érkezik az új mozis Superman-reboot

Premierdátumot kapott Acélember következő kalandja.

Mint ismert, a Warner a DC-s IP-k kapcsán nyáron elhatározta, hogy hasonlóan a Marvel Studioshoz egy kézbe fogja összpontosítani a kreatív szálakat. Sokáig úgy tűnt, hogy Dan Lin lesz az ottani Kevin Feige, azonban vele nem tudott megegyezni a stúdió, így végül James Gunn és producer társa, Peter Safran lett új agytrösztként szerződtetve a korábbi DC Films, a DC Studios élére, hogy a szuperhősös franchise-okért feleljen, amik film, tévésorozat és animáció formájában jelennek meg. És amik kapcsán az a terv, hogy mostantól közös univerzumot alkotnának.

Az új univerzum egy sarkalatos pontja természetes Superman lesz, és az a minap kiderül James Gunn tweeetjéből, hogy a szuperhős következő önálló filmje, a Superman: Legacy 2025. július 11-én kerül bemutatásra az amerikai mozikban. Az már korábban kiderült, hogy a Henry Cavill által alakított változatra Gunnék nem tartanak igényt, a saját elképzelésüket egy olyan Acélemberre akarják építeni, aki még a korai éveiben jár.

Gunn jelenleg is írja saját Superman-filmjének szkriptjét, de azt korábban leszögezte, hogy annak ellenére, hogy az a hős korai éveit mutatná meg, nem eredettörténet lesz, tehát nem fogják lefutni vele az ismert köröket. Tehát Clark Kentet, azaz Supermant ismét új színész fogja alakítani.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • takysoft #2
    Hát elvileg ez a céljuk Gunn-nal.

    Gyakorlatilag meg az első mozis bukásnál fogják kukázni ezt a szerencsétlent is. Vagy még korábban. A Warner manapság baromságot halmoz baromságra.
  • wraithLord #1
    Most már eljuthatna odáig a DCEU, hogy megcsinálnak egy összefüggő történetívet, mint ahogy Marvel csinálta az Iron Man 1-től az Endgame-ig. Ez a se eleje se vége össze-vissza nyomnak ki magukból mindent, és már fél Hollywood volt Superman, Batman, Joker stb., most meg az újonnan bevezetett hősök is kukázva lettek, ez nem valami építő jellegű a mozis DC-re nézve.

    Már kb. 8 éve nem nézek moziban szuperhősös filmeket, mert unom már (ami egyéni szoc probléma, de nem is erre akarok kilyukadni), de a DC filmeket annyira unom emiatt a kavarás miatt, hogy arra még torrentelve se vagyok kíváncsi esetlegesen előforduló, unalomba hajló napjaimon. :D

    Ok, úgy tűnik, az MCU is kezd lefelé menni, de ők legalább összehoztak egy összeségében elég jó, 23 filmből álló story arcot, aminek van eleje és vége, egy kerek egész. És még utána is sikerült gyártani 1-2 jobban sikerült filmet, a gyenge/középszerűeken kívül.