Szekeres Viktor

Új Hellboy-film készül

Szerencsére nem csak a Marvel és a DC képregény-adaptációk kapnak rebootokat.

A Hellboy Ron Perlman főszereplésével elég sikeres volt a moziban, azonban a David Harbour-féle reboot eléggé bebukott, így érdekes lesz látni, hogy a következő élőszereplős adaptáció melyik úton fog elindulni. A Millennium Media már mindent előkészített egy április forgatáshoz, amire Bulgáriában fog sor kerülni Brian Taylor rendezésében. Azt még nem tudni, hogy ki lesz a főszereplő, de a munkacímből (Hellboy: The Crooked Man) ítélve ez a reboot az ismert 3 részes minisorozatot fogja feldolgozni.

Hellboy karaktere 1993-ban jelent meg először képregény formájában. Egy démonról van szó, akit náci okkultisták idéztek meg a Pokolból. Később Trevor Bruttenholm professzor nevelte őt fel, aki a Paranormális Kutató és Védelmi Hivatalban dolgozott, s ezt követően vált Hellboy a világ legnagyszerűbb okkult nyomozójává. Képregényes történetei nemcsak a Hivatalnak végzett munkáját fedték le, hanem ifjú éveit is, valamint a halála utáni időszakot, amit a Pokolban töltött. Az már csak hab a tortán, hogy a Hellboy-képregényekből számos spinoff is született, például az Abe Sapien, a Lobster Johnson, a BPRD vagy a Sledgehammer 44.

Mint ismeretes, az első rész a mozikban Ron Perlman főszereplésével Amerikában 60, a világ többi részén pedig 40 millió dollár bevételt termelt 66 milliós költségvetéséből, míg a folytatás 76, illetve 84 millió dollárt 85 millióból. Ezek után a stúdió úgy gondolta, hogy nincs értelme Guillermo Del Toróval elkészíttetniük a trilógia zárását. 2019-ben a reboot Amerikában 22, a világ többi részén pedig csak 33 millió dollárt termelt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #3
    Amellett, hogy egy Hellboyjal lehetetlen gigantikusat bukni, a bukták nem ahhoz kellenek, hogy leálljanak, hanem, hogy tanuljanak belőle. Ha leállást akarsz, leállsz. Aki nézni akarja nézi. Csak hadd készüljenek a filmek, lehetőleg minél több jó.
  • wraithLord #1
    Nekem tetszett a David Harbour-féle Hellboy (mármint a karakter). Ha a régi Guillermo Del Toro-féle csapatot már nem is lehet összehozni, Harbour-ból ki lehetne indulni, és pontot tenni a trilógiára. Nem kell ugyanolyan stílusban, lehet önálló film, de valamiféleképpen fejezze be a trilógia sztoriját, amolyan nem hivatalos 3. részként. Jó lenne.