2
 • takysoft
  #2
  Hát elvileg ez a céljuk Gunn-nal.

  Gyakorlatilag meg az első mozis bukásnál fogják kukázni ezt a szerencsétlent is. Vagy még korábban. A Warner manapság baromságot halmoz baromságra.
 • wraithLord
  #1
  Most már eljuthatna odáig a DCEU, hogy megcsinálnak egy összefüggő történetívet, mint ahogy Marvel csinálta az Iron Man 1-től az Endgame-ig. Ez a se eleje se vége össze-vissza nyomnak ki magukból mindent, és már fél Hollywood volt Superman, Batman, Joker stb., most meg az újonnan bevezetett hősök is kukázva lettek, ez nem valami építő jellegű a mozis DC-re nézve.

  Már kb. 8 éve nem nézek moziban szuperhősös filmeket, mert unom már (ami egyéni szoc probléma, de nem is erre akarok kilyukadni), de a DC filmeket annyira unom emiatt a kavarás miatt, hogy arra még torrentelve se vagyok kíváncsi esetlegesen előforduló, unalomba hajló napjaimon. :D

  Ok, úgy tűnik, az MCU is kezd lefelé menni, de ők legalább összehoztak egy összeségében elég jó, 23 filmből álló story arcot, aminek van eleje és vége, egy kerek egész. És még utána is sikerült gyártani 1-2 jobban sikerült filmet, a gyenge/középszerűeken kívül.