Szekeres Viktor

Hatalmas kedvezménnyel indult el itthon az új streaming szolgáltatás

Elindult idehaza a SkyShowtime.

Az új prémium streamingszolgáltatás, a SkyShowtime ma vált elérhetővé Albániában, Csehországban, Magyarországon, Koszovóban, Észak-Macedóniában, Lengyelországban, Romániában és Szlovákiában. Azok az új előfizetők, akik a skyshowtime.com weboldalon keresztül regisztrálnak a korlátozott ideig érvényes ajánlatra, 50%-os kedvezményt kapnak az alapcsomag havi előfizetési díjából – örökre. A kedvezményes ajánlattal Magyarországon a havi előfizetés díja 1999 forint helyett 999 forint lesz.

A bevezetéstől kezdve többek között az alábbi filmek lesznek elérhetők a nézők számára: Ambulance, Downton Abbey: A New Era, Jerry and Marge Go Large, Jurassic World Dominion, Ray Donovan: The Movie, Redeeming Love, The Bad Guys, The Hanging Sun, The Northman és Top Gun: Maverick. Ezenfelül az előfizetők számos különböző sorozathoz is hozzáférhetnek majd, mint például 1883, 1923, A Friend Of the Family, All The Sins, American Gigolo, Funny Woman, Halo, Law & Order 21. évad, Let The Right One In, Mayor of Kingstown 1. és 2. évad, Pitch Perfect: Bumper In Berlin, Star Trek: Strange New Worlds, Souls, Super Pumped: The Battle For Uber, The Best Man: The Final Chapters, The Calling, The Fear Index, The First Lady, The Midwich Cuckoos, The Offer, The Rising, Tulsa King, Vampire Academy és Yellowstone.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Mertos #3
    Igazad van, tudtam kedvezményesen regisztrálni.
  • zetortraktor #2
    Annak mi értelme lenne?:) Akkor még el sem indult szerintem a szolgáltatás. Vagy akkorTÓL volt érvényes. Mindegy. A lényeg, hogy valami április közepéig érvényes. Addig lehet kedvezményesen.
  • Mertos #1
    A hírrel az a gond, hogy ez a kedvezmény 2023.02.14.-e reggel 7:00-ig volt érvényes. Na most miért ez után tudtuk meg ezt a "lehetőséget"?