Szekeres Viktor

Végre elkezdődött a Five Nights at Freddy’s-mozifilm forgatása

Forog az FNaF's-mozifilm.

Míg régebben csak az bírt komolyabb hírértékkel, hogy egy film bemutatója közeleg és megérkezett az előzetese, pár éve már az is rengeteg embert érdekel, hogy forgatnak egy filmet, és értelemszerűen a leendő nézők szeretik nézni az esetleges utcán felvett jelenetek lesifotóit és lesivideóit. Ami azonban még aggasztóbb, hogy egy ideje már az is érdeklődést kelthet fel, ha elcsattan az első csapó, azaz elkezdődik egy film forgatása, pedig ez egyrészt végképp nem szolgál semmi plusz infóval a filmmel kapcsolatban (hiszen még értelmes kép sincs hozzá, pusztán a csapót vagy mondjuk a rendezői széket mutatják meg), másrészt az egyetlen lényegi információ már a hír címében is elolvasható (ti. elkezdődött a forgatás), így a világon semmi sem indokolja azt, hogy bárki rákattintson a cikkre, azt pedig végképp nem, hogy elolvassa az illusztrációként szolgáló képhez fűzött, abszolút semmitmondó bekezdéseket. A mostani hír lényegét is tartalmazza a cím, miszerint a régóta várt Five Nights at Freddy’s-film forgatását elkezdték, és Jason Blum, a Blumhouse-ból az első napot természetesen a csapóval illusztrálta.


Matthew Lillard és Josh Hutcherson, valamint Mary Stuart Masterson lesz a Blumhouse új filmjének, a népszerű videójátékot feldolgozó Five Nights At Freddy'snek a főszereplője, bár azt egyelőre nem árulták el a sajtónak, hogy kiket is fognak alakítani, hogy azok a játékból ismert karakterek lesznek-e. A film Emma Tammi rendezi majd, a forgatókönyvét a rendező és a játékot készítő Scott Cawthon mellett Seth Cuddeback írta.

A Warner Bros. még 2015-ben vásárolta meg az egyik legsikeresebb horrorjáték-sorozat mozis adaptációs jogait. Akkor Gil Kenant szerződtették rendezőnek, aki egyben a forgatókönyvet is megírhatta Tyler Burton Smith közreműködésével, azonban ezekből a tervekből sem lett végül semmi. Pár évre rá pedig Chris Columbus vezetésével indult meg az adaptáció fejlesztése, de abból idővel kiszállt a rendező. Az igen hangulatos, nem lineáris történetvezetéssel rendelkező játéknak egyébként az a lényege, hogy biztonsági őrként túl kell élni öt napot egy pizzériában.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!