Szekeres Viktor

Death Stranding-mozifilm készül

Újabb népszerű játékból lehet film.

A Deadline értesülései szerint a Kojima Productions játékából, a Death Strandingből mozifilm készülhet Hollywoodban. A játék gyártója ugyanis a Hammerstone Studiosszal állt össze, hogy adaptálja a népszerű IP-t, mely produkciós céget mostanság a Bill & Ted Face the Music és a Barbarian kapcsán ismerhettük meg. Természetesen azt nem lehet tudni, hogy miről szólna a tervezett film, amelynek még hivatalosan bejelentett írója sincsen, de a lap megjegyzi azért, hogy új karaktereket és elemeket hozna be az univerzumba. A projekt előkészítettségének fokát jelzi, hogy a Deadline úgy írja, hogy felgyorsították az előprodukcióját, így az lehet, hogy nemsokára forgatásra is kerülhet.

A Kojima Productions kapcsán egyébként meg kell említenünk azt is, hogy már egy ideje nem hallottunk a Metal Gear Solid-filmről, melyről legutóbb tavasszal adtunk helyzetjelentést, miután 2020. végén kiderül, hogy Oscar Isaac lehet a főszereplője. aki akkor elmondta, hogy még mindig keresik a történetet, ami azt jelenti, hogy fejlesztik a projektet, de az eddigi próbálkozások nem értek célba,

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #2
    Egy, fogalmad sincs, hogy kit vagy mást akarnak-e látni, kettő, nem azon múlik, hogy ki szerepel benne, hogy kit akarnak látni, három, addig jó, míg másokat akarnak, a fantáziátlanság csimborasszója lenne egyébként, főleg, hogy egy játékban nyilván nem a legjobb színészek fognak szerepelni.
  • Ender Wiggin #1
    egy agyrém. igazi, húsvér, A-listás színészek játsszák a karaktereket a játékban, de a filmen másokat akarnak látni...