Szekeres Viktor

Kitették a netre ingyen a The Last of Us első részét

Már HBO-előfizetés sem kell a The Last of Us első részének nézéséhez.

A The Last of Us komoly sikert aratott eddig Amerikában és világszerte is, és az HBO úgy döntött, hogy nem akarja, hogy ebből azok kimaradjanak, akiknek nincs HBO, esetleg HBO Max-előfizetésük, ezért az amerikai és angol közönség számára teljesen ingyen és bérmentve elérhetővé tették a széria pilotját a YouTube-on, hogy ezzel ösztönözzék őket a szolgáltatásokra való előfizetésre. (Mivel Nagy-Britanniában nincs HBO, természetesen ott a Sky-ra való előfizetést ösztönzik a limitált ideig tartó akcióval.)


Sajnos itthonról ezt csak trükközéssel nézhetjük, de talán a hazai rajongókat is megszánja az HBO, és számukra is elérhetővé teszi az első részt, bár jó eséllyel nem a hazai félen múlik az efféle, hanem az anyacége, amely eddig nagyon ritkán vonta bele ilyen és ehhez hasonló akciókba a magyar közönséget. Talán majd most?

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #2
    kőkeményen szívén viselheted a sorsát a sorozatnak, ha meg kellett nézned, hogy megnyugtasd magas.

    ja, hogy ezt rossznak gondolod?:)) egy olyan videónál, amit meg sem tudsz nézni? az a durva, hogy ennyi van. ennyire sokan vannak (angliában), akiket érdekel és még nem látták. elég nagy siker lehet. (való igaz, például a drain the ocean egyik epizódja a natgeo csatornáján, ami most került ki, 2 nap alatt 180 ezer néző hozott. azt akkor biztosan… többen nézik egyébként?)
    Utoljára szerkesztette: kalapos01, 2023.01.30. 21:30:59
  • Ender Wiggin #1
    A Halo-val is megcsinálták, de a kutya se nézte... Ennek is van 3 nap alatt 64 ezer nézője.