Szekeres Viktor

Újabb hírek az új Spawn-filmről

Írókat kapott a Spawn rebootja.

Jó ideje nem nagyon hallottunk a Spawn - Az ivadék rebootjáról. Ahhoz képest, hogy már 2017-ben arról írtunk, hogy nemsokára kezdődhet a Spawn képregény-adaptáció rebootjának forgatása (mert arról beszéltek az érdekelt felek), még mindig sehol nem vagyunk a filmmel, bár 2019-ben Todd McFarlane, a képregény készítője és a film tervezett rendezője a Comic Booknak adott interjújában elmondta, hogy a költségvetés csak arra vár, hogy elköltsék, azonban ehhez az kell, hogy minden pénzt szállító entitás (producer, gyártó stúdió) rábólintson a forgatókönyvre, és egyelőre azt várják, hogy az érdekelt felek közös nevezőre jussanak a szkript kapcsán. Most viszont az derült ki, hogy nem lett meg a közös nevező, legalábbis abból, hogy Scott Silver, Malcolm Spellman és Matthew Mixon lett megnevezve íróként, arra lehet következtetni, hogy új forgatókönyv fog születni.

2018 májusában egyébként az is kiderült, hogy a Spawn fő karakterét a szerepért már hosszú évek óta kampányoló Jamie Foxx játszhatja el, ő lehet Al Simmons. A képregény készítője azt is elmondta, hogy igen sötét tónusú filmre kell számítani, ami erősen korhatáros lesz, jóval korhatárosabb, mint a Deadpool, de ez is persze "csak" afféle hard R-korhatárt jelent, nem fognak átcsúszni az üzletileg vállalhatatlan NC17-es besorolásba. Arról is szó volt már, hogy a készítő trilógiában gondolkodik, az első film nem eredettörténet lesz, és hangnemében a Jákob lajtorjájára fog némiképp hajazni.

Az első Spawn-film 1997-ben világszerte 87 millió dollár bevételt produkált, és jóval nagyobb költségvetésből készült, mint a mostani, aminek 10 milliós a büdzséje. Ez persze nem meglepő, hiszen az olcsó filmekre szakosodott Blumhouse az egyik gyártója. Később egyébként a képregényes figura egy animált HBO-s minisorozatban is szerepelt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!