Szekeres Viktor

Aggasztó hírek a Penge-mozifilmről

Elvesztette a rendezőjét a Blade.

Nem a korábban kiszemelt Bassam Tariq fogja rendezni az új Penge (Blade) mozifilmet. A Marvel a sajtóinformációt megerősítette a The Hollywood Reporter számára, melyet azzal egészített ki, hogy a produkciós időrend változása miatt távozott a rendező, ami lehet, hogy valóban így van, de persze, ha más lenne az ok, akkor azt nem kötnék az orrunkra, hanem hagynák, hogy a sajtó derítse ki.

Egyelőre még nem tudni, hogy a Luke Cage-tévésorozatban is szereplő Mahershala Ali főszereplésével készítendő filmet ki fogja dirigálni, de az nagyon kétségesnek tűnik, hogy az eredetileg kitűzött 2023-as novemberi premierdátumot sikerül tartani, még akkor is, ha az előkészítési munkálatok javában tartanak. A forgatókönyvet Stacy Osei-Kuffour írta.

Korábban a moziban korábban Penge karaktere három filmet ért meg Wesley Snipes főszereplésével. Ezt követte egy egyetlen szezont kapó tévésorozat Sticky Fingazzal a címszerepében, majd végül egy animációs Blade is kapott egy évadot, de hiába ígérte a csatorna, hogy minden eddiginél több akcióval és rémisztőbb gonosztevőkkel várja a nézőket, ennek sem készült folytatása.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #1
    Az első annyira jó volt, amúgy is nehéz lenne überelni.