Szekeres Viktor

Minden idők legtöbb mozijában vetített film lesz a Top Gun 2

Amerikában minden korábbi rekordot megdönt az új Top Gun nyitó kópiaszáma.

Tom Cruise semmit sem bíz a véletlenre, új filmje, a Maverick alcímet kapó Top Gun-folytatás ugyanis annyi moziban kerül bemutatásra Észak-Amerikában, azaz az USA-ban és Kanadában, mint még film soha. Ez egész pontosan azt jelenti, hogy a filmet 4732 helyen lehet megnézni, amiben a korábban 4725-tel rekordot tartó Oroszlánkirályt taszítja le a trónról. Érdekesség, hogy a járvány ideje alatt ilyen magasságba legutóbb a Doctor Strange 2 és a The Batman merészkedett, előbbit 4534, utóbbit pedig 4417 moziban lehetett látni a premier hetében.

A film hivatalos szinopszisa a következő: "Miután több mint harminc évet szolgált a flotta egyik legjobb pilótájaként, Pete „Maverick” Mitchell (Tom Cruise) most a neki leginkább megfelelő helyen van: vakmerő tesztpilótaként egyre feljebb teszi a lécet, és ügyesen kitér az előléptetés elől, amely földi szolgálatra kötelezné. Amikor egy osztagnyi Top Gun növendéket olyan különleges küldetésre kell kiképeznie, amilyet élő pilóta még nem látott, Mavericket összehozza a sors a Rooster hívójelű Bradley Bradshaw hadnaggyal (Miles Teller, Whiplash), aki nem más, mint Maverick néhai barátjának, Nick Bradshawnak, azaz Goose-nak a fia...
A bizonytalan jövővel szemezve és a múlt árnyaitól kísérve Maverick kénytelen megküzdeni legbelsőbb félelmeivel, és ez a küzdelem egy olyan küldetésben csúcsosodik ki, amely során a legnagyobb áldozatot kell meghoznia azoknak, akiket végül kiválasztanak a repülésre.
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!