Szekeres Viktor

Így képezték ki Top Gun 2 színészeit a vadászrepülőzésre - videó

Újabb remek színfalak mögé tekintő videót kaptunk a Top Gun 2-höz.

Azt már mindenki tudja, hogy Tom Cruise vadászrepülőt vezetett a Top Gun: Maverick forgatásán, és azt is, hogy a repülős jelenetek valódiak, de természetesen minden pilótát játszó színésznek át kellett esnie egy nagyon komoly kiképzésen. Hogy erre miképp került sor, arra (és még más érdekességekre is) fény derül ebből a videóból.


A film hivatalos szinopszisa a következő: "Miután több mint harminc évet szolgált a flotta egyik legjobb pilótájaként, Pete „Maverick” Mitchell (Tom Cruise) most a neki leginkább megfelelő helyen van: vakmerő tesztpilótaként egyre feljebb teszi a lécet, és ügyesen kitér az előléptetés elől, amely földi szolgálatra kötelezné. Amikor egy osztagnyi Top Gun növendéket olyan különleges küldetésre kell kiképeznie, amilyet élő pilóta még nem látott, Mavericket összehozza a sors a Rooster hívójelű Bradley Bradshaw hadnaggyal (Miles Teller, Whiplash), aki nem más, mint Maverick néhai barátjának, Nick Bradshawnak, azaz Goose-nak a fia...
A bizonytalan jövővel szemezve és a múlt árnyaitól kísérve Maverick kénytelen megküzdeni legbelsőbb félelmeivel, és ez a küzdelem egy olyan küldetésben csúcsosodik ki, amely során a legnagyobb áldozatot kell meghoznia azoknak, akiket végül kiválasztanak a repülésre.
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!