Szekeres Viktor

Elképesztően jó kritikákat kap a Top Gun 2

A kritikusok egyhangúan csápolnak Tom Cruise új filmje kapcsán.

Feloldották az embargót (ha ugyan volt), és kiderült, hogy tényleg az a helyzet, amit már 1-2 hete pletykálnak a Top Gun folytatásával kapcsolatban: a film nagyon, nagyon jól sikerült. Megérkeztek ugyanis az első kritikák, és a RottenTomatoes gyűjtése alapján elsöprően a pozitív vélemények vannak többségben, a hír írása pillanatában listázott 75 recenzióból 72 pozitív előjelű, mindössze három negatívabb.

A Top Gun: Maverick kapcsán elhangzik, hogy tipikus nyári blockbuster, klasszikus mozis élmény, ami még az eredetit is képes felülmúlni. Hogy aztán az újságírói véleményekből ki milyen következtetést von le, azt mindenki eldönti. Lesz, akinek esetleg változtat korábbi apátiáján a film viszonylatában és felkelti az iránta az érdeklődést, míg azok, akik úgy vélik, hogy a kritikusok nem értenek hozzá, és mindig az ellenkezője igaz annak, amit írnak, minden bizonnyal most mondtak le arról, hogy befizessenek rá moziban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Vanek úr #2
    Izé. Több helyen említették, előzetesekben látni, hogy ez nem ugyanaz lesz. Itt Maverick nem egy szeleburdi, de jó pilótát játszik, aki csajozik, és megmutatja, hogy milyen a jó élet. Itt 'tanár' lesz, és tanítani fogja az új generációt. És a kritikák alapján vélhetően az új generációban nem új Maverick-ek, meg Iceman-ek lesznek.
  • repvez #1
    igy látatlanba az elözetesek alapján azok akik nem látták az elözö filmet és azóta szulettek , azoknak uj lesz a történet, de azok akik már látták az elsüt, annak sztem copy paste.
    A technika fejlödés miatt realisztikusabb látványba lesz részünk az biztos, de ha ugyan azt a történetet látjuk ujra az nem lesz akkora nagy durranás.