Szekeres Viktor

Bruce Willis idei negyedik zsé-filmje előzetest kapott

Az idei negyedik Bruce Willis-filmben érdekes csavart fed fel az előzetes.

Ahogy írtuk legutóbb és azelőtti is, a tavalyi 8, kivétel nélkül Arany Málna-jelölést kapó alakítása után Bruce Willis 2022-ben sem lankad, hiszen az A Day To Die, a Gasoline Alley és a Fortress: Sniper's Eye után az áprilisban bemutatásra kerülő Corrective Measures már a negyedik premierje lesz, vagyis a színészt sajnos továbbra is béfilmekben láthatjuk, amik régen a videótékák alsó polcaira kerültek volna, manapság pedig video on demand formátumos premiert kapnak - ez mondjuk kivételesen a Tubi streaming platformon fog debütálni jövő héten. Íme új filmjének az előzetes, mely szerencsére nem tipikus lesz, mint az kiderül a trailerből - meglepő módon a csavart a lakát sem lövi el, és talán pár ember érdeklődését felkeltheti.


A képregény-adaptációnak számító filmet Sean Patrick O'Reilly rendezte, vagyis nem a Saban Filmsnek készült, Willis partnerei között pedig Michael Rooker és Tom Cavanagh lesz többek között. Talán ez egy fokkal jobban sikerül, mint a többi? (2021-ben egyébként olyan filmeket láthattunk, illetve természetesen nem láthattunk tőle, mint az American Siege, a Deadlock, az Apex, a Cosmic Sin, a Survive The Game, az Out of Death, a Midnight in the Switchgrass, valamint a Fortress. Ezek minősége elég egyenletes volt.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #2
    meg kell becsülni, mert több nem lesz...
  • Seth #1
    Fantáziadús címei vannak ennek és a kapcsolódó cikkeknek. Közben BW betegségéről és visszavonulásáról meg egy betű sincs