Szekeres Viktor

Bruce Willis idei első zsé-filmje előzetest kapott

A tavalyi nyolc gagyi után Bruce Willis elkezdte szállítani az ideieket.

Hiába pár sikeres mozifilm a közelmúltból, Bruce Willis valamiért még mindig inkább lakossági forgalmazásra szánt béfilmeken dolgozik, amik régen a videótékák alsó polcaira kerültek volna, manapság pedig video on demand formátumos premiert kapnak. 2021-ben olyan filmeket láthattunk, illetve természetesen nem láthattunk tőle, mint az American Siege, a Fortress, a Deadlock, az Apex, a Cosmic Sin, a Survive The Game, az Out of Death, a Midnight in the Switchgrass.


A 2022-es évet Willis az A Day To Die című darabbal kezdi, aminek befutott a fenti előzetese. Ebben Willis kiemelt partnere ismét Frank Grillo, de Kevin Dillon is szerepel a filmben, amit Wes Miller rendezett Rab Berry és Scott Mallace forgatókönyve alapján. Willis még nem dolgozott Millerrel, de utóbbi nem brillírozott mostanság a filmjeivel, igaz 2016-ból van egy IMDb 5/10-es darabja.

Mint mindig, ismét csak érdemesnek tartjuk megjegyezni, hogy abban biztosak lehetünk, hogy valamelyik tucatfilmjével Willis bele fog nyúlni a tutiba és minimum közepes, élvezetes végeredményt produkál, de kérdés, hogy az IMDb szerint jelenleg utómunka alatt lévő 10 soron következő szerepéből, melyikre mondhatjuk el majd ezt. Eléggé lutrinak tűnik a vásárlók szempontjából. Egy biztos, a tavalyi nyolcasból egyik sem áll 4.4/10-nél az IMDb-n, pedig az ember azt gondolná, hogy törvényszerű, hogy legalább az egyik egy fokkal jobban sikerül.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Cyberdog #16
  Rosszul tévedsz. Willis nettó vagyonát 255 millió dollárra becsülik.
  Név: Bruce Willis
  Nettó érték (2022): 255 millió dollár
  Havi jövedelem és fizetés: 2 millió dollár +
  Éves bevétel: 24 millió dollár +
  Befektetés : Bruce Willis sokat fektetett be az ingatlanüzletbe, és filmproducerként is tevékenykedik.
  Személyes befektetés: 101 millió USD
  Luxusautók: 02 millió USD
  Bruce Willis körülbelül 20 millió dollárt kér filmenként. (megjgy: gondolom nem a ZS kategóriásokért)
  HÁZ : Bruce Willis Los Angelesben, Kaliforniában, Amerikai Egyesült Államokban él. Bruce Willis 2007-ben vásárolta meg ezt a luxusotthont. Ennek az ingatlannak a becsült értéke körülbelül 17,6 millió dollár. Különféle ingatlanokkal is rendelkezik szerte a világon.
  Autók Bruce Willis autógyűjteménye meglehetősen nagy. Bruce Willisnek a világ néhány legjobb luxusautója van. A Bruce Willis tulajdonában lévő autómárkák közé tartozik a Porsche, a Mercedes Benz, az Alfa Romeo és a Bentley.
  Átlagos filmdíj : hozzávetőlegesen 23 millió USD és 25 millió USD között.
  Utoljára szerkesztette: Cyberdog, 2022.02.10. 12:26:22
 • quatlander #15
  "a vagyonát alsó hangon 10-20 milliárd dollárra becsülik, ha jól tévedek"

  Nem lesz sok az egy picit? :)
 • wraithLord #14
  Én nem ismerem Willis anyagi helyzetét, de biztos megvan neki az oka, hogy miért csinálja. Mert ugye csinálja.
  Szerintem csak élni akar a helyzete adta lehetőséggel, hogy csak azzal pénzt tud keresni, hogy látszik (értsd, benne van egy filmben, vagy az arca benne van akármiben).
  Pl. 2 millió dollárt kapott csak azért, hogy megengedte egy orosz telefonos cégnek, hogy az arcával reklámozzák magukat (konkrétan deepfake-kel rárakták az arcát a reklámban lévő egyik orosz csávóra). 2 millió dollárt kapni gyakorlatilag a semmiért azért nem rossz az ő ligájában sem. És szerintem kevés olyan ember van, aki azt mondja, hogy neki nem kell több pénz. Főleg, ha gyakorlatilag nem kell érte csinálnia semmit, vagy alig kell csinálnia érte valamit.
  Willis egy befutott A-listás sztár, és most ezt kihasználja relatíve kicsi, de könnyű pénzekért.

  Részemről kár, hogy csak ezt csinálja, mert bírom, de teljesen érthető.
 • Csucse #13
  Oké de Willis pályája eddigi kb 40 sikeres éve során, több milliárd dolárt filmezett össze és akkor még nem beszéltünk más befektetésekről... pl a szintén igen sikeres Planet Hollywood vendéglőláncról ugyebár... a vagyonát alsó hangon 10-20 milliárd dollárra becsülik, ha jól tévedek... akkor minek neki még zsé..? Csak nem szórta el mindet... Billgenyót meg aligha pipálja le már, főleg ilyen filmekkel...
 • Cyberdog #12
  A kérdés, hogy foglalkoztatnák-e még a nagy stúdiók...
  Én szeretném azt hinni, hogy az a Willis akinek a filmjeit szerettük és szeretjük, Ő már 2016-ban visszavonult, s helyette párhuzamos univerzumból származó Willis filmjei láthatjuk azóta, olyan "nagy sikerű" alkotásokat, mint a Cosmic Sin, Deadlock, Fortress ésatöbbi.... Hívhatjuk innentől kezdve paraWillis-nek is.
  Vagy tényleg két Willis van. Egy A listás színész és egy B vagy Zsé vagy Trash listás színészecske. Willis gonosz ikertestvére. :)))
  Utoljára szerkesztette: Cyberdog, 2022.02.07. 12:37:41
 • wraithLord #11
  Hát a matematika már csak így működik. Sok kis érték összege egy nagyobb érték.

  (Valószínűleg nem kap annyit ezekért a szerepekért, mint egy komoly film főszerepért, ezért csak "akar".)
 • Csucse #10
  Szóval a sok kis zsé, hoz nagy zsét?
  Utoljára szerkesztette: Csucse, 2022.02.06. 22:10:20
 • wraithLord #9
  Szerintem csak szimplán annyi van, hogy alacsony kötlségvetésű filmből többet kell bevállalni, hogy ugyanannyi pénzt folyjon be neki, mint egy-egy hollywoodi A-filmből. Nem ennyire kell neki a pénz, hanem így akarja megkeresni ugyanazt a pénzt, amit 1 rendes filmmel kapna.
  Ennek a stratégiának pedig pl. az az előnye, hogy nem várnak tőle semmit, csak hogy ott legyen, és néha látszódjon a feje a filmen, plusz mindenki hozzá igazodik.

  Szerk.: közben már leírták...
  Utoljára szerkesztette: wraithLord, 2022.02.06. 20:01:11
 • kalapos01 #8
  ööö, ha kellene neki a pénz, akkor miért ilyen nullbüdzsés filmekben szerepelne? ebben nincs logika. egy stúdiófilm jobban fizet, mint 10 ilyen. ezek előnye annyi, hogy sokszor nagyon keveset kell dolgozni, tehát értékarányban nem rossz a dolog, de 40 ilyen kéne évente jó gázsihoz.
  Utoljára szerkesztette: kalapos01, 2022.02.06. 19:53:06
 • Prof William #7
  Nem tudom, hogy ennyire kell-e a pénz Willis bácsinak, vagy valaki esetles zsarolja, hogy ilyen szarokban szerepeljen, de egyik lehetőség sem túl fényes.
  Utoljára szerkesztette: Prof William, 2022.02.06. 19:45:15