Szekeres Viktor

Bruce Willis idei hetedik zsé-filmje is előzetest kapott

A Fortress előzetese is megérkezett.

Hiába pár sikeres mozifilm a közelmúltból, Bruce Willis valamiért még mindig inkább lakossági forgalmazásra szánt béfilmeken dolgozik, amik régen a videótékák alsó polcaira kerültek volna, manapság pedig video on demand formátumos premiert kapnak. Az elmúlt időszakban olyan filmeket láthattunk, illetve természetesen nem láthattunk tőle, mint a 10 Minutes Gone, a Trauma Center, a Survive The Night, a Cosmic Sin, a Hard Kill, az Out of Death, valamint a Midnight in The Switchgrass - némelyik IMDb-s értékelése persze azért meghaladja a 4/10-et.


Miután októberben a Survive The Game érkezett vele VOD-premierként Amerikában a fanatikusok képernyőire, novemberben pedig az Apex, valamint a Deadlock, decemberben megjelent a Fortess is. Ebben Willis kiemelt partnere Chad Michael Murray (vele a Survive The Nightban és a Survive The Game-ben már dolgozott), aki mellett Jesse Metcalf és Shannen Doherty is benne van a filmben. A filmet James Cullen Bressack rendezte, aki a Survivor The Game-et is.

Mint mindig, ismét csak érdemesnek tartjuk megjegyezni, hogy abban biztosak lehetünk, hogy valamelyik tucatfilmjével Willis bele fog nyúlni a tutiba és minimum közepes, élvezetes végeredményt produkál, de kérdés, hogy az IMDb szerint jelenleg utómunka alatt lévő 10 soron következő szerepéből, melyikre mondhatjuk el majd ezt. Eléggé lutrinak tűnik a vásárlók szempontjából.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #9
    Biztos megéri mindenkinek. Vannak kisebb produkcuiós cégek, akikkel szerződése van sok B-listás színésznek (a filmenként 1 millió abszolút reális apanázs), akik el tudják adni kisebb forgalmazóknak (valószínű szintén csomagban), mint Willis esetében a Saban meg a Lionsgate. Ők meg tovább a streaming szolgáltatóknak. Valahol az 5-10 milliós régióban a költség, és sokat spórolnak a promóción is.
  • kalapos01 #8
    (Persze félre ne érts, nem köszönetet várok, az ilyen kiborulások után is ugyanúgy próbálom majd javítani a hibákat, hiszen abban egyetérthetünk, hogy a netezők egy komoly része hajlamos dolgokat félreértelmezni, illetve informálatlan bizonyos témákban. A sérelmezett stílus pedig természetesen puszta pszichológia, szerintem nagyon beszédes látni, hogy ki miképp reagál, abból nagyon jól lejön a személyiség, főleg, amikor valaki egy csettintésre felül a provokációknak. A neten szerintem alapvetés, hogy nem érdemes hisztisen reagálni.)
  • kalapos01 #7
    Vannak emberek, akik ha javítják őket, akkor megköszönik, és elismerik, hogy félreértettek valamit. És vannak, akik megsértődnek és személyeskedni kezdenek.

    Előre is köszi mindenkinek, ha javít engem, amikor ordas baromságot írok. Biztos, hogy volt és lesz is ilyen.
    Utoljára szerkesztette: kalapos01, 2021.12.14. 04:39:30
  • Lapajka #6
    Nem baj... a fontos hogy te értesz mindenhez is arrogáns nagyokos...
  • kalapos01 #5
    Semmi ilyet nem írt, rosszul értelmezed a magyar szavakat. 10 milliót keres mondjuk 10 filmmel. (Nyilván az is elég komoly hozzá nem értésről tanúskodik, hogy azt hiszed, hogy egymilliós költségvetése sincs egy ilyen filmnek.)
    Utoljára szerkesztette: kalapos01, 2021.12.13. 16:16:35
  • Lapajka #4
    @MerlinW
    Ugyan... ne marháskodj már... hogy kapna már 10 millió USD-t egy ilyen filmért?! Nyilvánvaló hogy inkább ponthogy még ő segít be a kezdő filmeseknek, vagy akár az egész projektet ő fizeti... Egy ilyen teljes költségvetése nincs nemhogy 10- de még tán 1 millió sem... többek közt pont ezért Zs mivel kevés a lóvé... Bruce-nak pénzre már 30 éve sem volt különösebben szüksége...
  • Lapajka #3
    Valami beteg lázadás féle lehet ez...
  • MerlinW #2
    66 éves, évi 10+ millió dollárt keres a ZS filmekkel, minimális munkával. Teljesen jól csinálja, kihasználja amit korábban elért és laza nyugdíjas munkát végez. Az idősebb színészek 90%-át már meghallgatásra sem hívják el.
  • wraithLord #1
    Ez az átélés basszus, tényleg mint egy Uwe Boll film. Színészi játék 10/10.

    Meg iMac-eken van a biztonsági rendszer... Csak ne nyomkodják túl sokat a billentyűzetet, mert megjelenik egy Tim Cook fej, hogy a százezres billentyűleütés-korlát feloldása 10000 dollár, de csak most 20% Off Apple Store promo kupon jár minden OKJ-s rendszergazdának. :D

    Most megtudhattuk azt is, hová tűnt anno a Bűbájos boszorkákból a legidősebb nővér. :D