Szekeres Viktor

Bruce Willis idei nyolcadik zsé-filmje is előzetest kapott

Újabb hónap, újabb Bruce Willis-premier.

Hiába pár sikeres mozifilm a közelmúltból, Bruce Willis valamiért még mindig inkább lakossági forgalmazásra szánt béfilmeken dolgozik, amik régen a videótékák alsó polcaira kerültek volna, manapság pedig video on demand formátumos premiert kapnak. Az elmúlt időszakban olyan filmeket láthattunk, illetve természetesen nem láthattunk tőle, mint a 10 Minutes Gone, a Trauma Center, a Survive The Night, a Cosmic Sin, a Hard Kill, az Out of Death, valamint a Midnight in The Switchgrass - némelyik IMDb-s értékelése persze azért meghaladja a 4/10-et.


Miután októberben a Survive The Game érkezett vele VOD-premierként Amerikában a fanatikusok képernyőire, novemberben pedig az Apex, valamint a Deadlock, amiket decemberben a Fortress követett, még ebben az évben befutott az American Siege is. Ebben Willis kiemelt partnere Timothy V. Murphy. A filmet Edward Drake rendezte, aki az Apexet és a Cosmic Sint is.

Mint mindig, ismét csak érdemesnek tartjuk megjegyezni, hogy abban biztosak lehetünk, hogy valamelyik tucatfilmjével Willis bele fog nyúlni a tutiba és minimum közepes, élvezetes végeredményt produkál, de kérdés, hogy az IMDb szerint jelenleg utómunka alatt lévő 10 soron következő szerepéből, melyikre mondhatjuk el majd ezt. Eléggé lutrinak tűnik a vásárlók szempontjából.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ellaberin #5
    Általában nem arról híresek még a befutott színészek sem, ho ne szórnák a pénzt, ne pumpolnák meg volt házastársak, kiváló ügyvédek, stb.
    A legtöbbjük akarva-akaratlanul (!) adócsaló, ha azt is ráverik, akkor nem csak kinullázzák, de akár sitten is penészedhet, mint W.Snipes...

    De tegyük félre a földi realitásokat! Az én összeesküvés teóriám:
    Fogadást kötött Nicolas Cage-el, hogy egy év alatt melyikük tud több Zs kategóriás filmet összehozni. (Egy időben még benne volt a fogadásban Steaven Segal is, de amióta Putyinnal haverkodik kiszállt a buliból - pedig vezetett.)
  • wraithLord #4
    Na, most sikerült csinálniuk egy egész normális trailert, amiben még Willis se csak ilyen savanyú képpel morog. :D A színvonalat kicsit rontotta, hogy a csaj nem egy nagy színésztehetség, szavalóversenyen jobban teljesítene. :D
  • Csaba161 #3
    Ennyi pénzt simán kifizethetett egy év alatt az ingatlanadóira, mert ugye az USÁ-ban azt ott nagyon komolyan nyomatják a gazdag ingatlantulajdonosok kárára...
  • Ender Wiggin #2
    Egyedül a Hatodik érzékért kb. 100 milliót kapott. Nem hiszem, hogy elverte volna kokainra...
  • lammaer #1
    Gondolom fénykorában elfelejtkezett az öngondoskodásról mint a legtöbb átlagember, nem volt önkéntes magánnyugdijpénztári befizetése, szóval most el kell vállalnia mindent hogy ne csak csirkefarhátra telljen :)