Szekeres Viktor

Újabb Bruce Willis-zséfilm kapott előzetest

Szóval ilyen lesz a Hard Kill.

Hiába pár sikeres mozifilm a közelmúltból, Bruce Willis valamiért még mindig inkább lakossági forgalmazásra szánt béfilmeken dolgozik, amik régen a videótékák alsó polcaira kerültek, manapság pedig video on demand formátumban kerülnek bemutatásra. A tavaly ősszel bemutatott 10 Minutes Gone, a téli Truma Center és a májusi a Survive The Night után, de még a Cosmic Sin előtt, a Hard Kill kap most digitális premiert. Íme az előzetese.


Mindez persze nem jelenti azt, hogy a színész évi 1-3 "videófilmje" közül nem akad jobban sikerült, ebben a műfajban is mindig vannak meglepetés filmek. Hogy a Hard Kill az lesz-e, majd kiderül. A filmben Willis partnere Jesse Metcalf lesz, a rendező a Trauma Centert és a Survive The Nightot is jegyző Matt Eskandari volt.

Legközelebb Willist egy világmegmentős, nem mozis scifiben láthatjuk, a fent említett Cosmic Sinben, Corey Large és Edward Drake rendezésében. És, akinek bejönnek a színész zséfilmje, azt emlékeztetnénk arra, hogy nemrég újabb három filmre szóló szerződést írt alá az Emmett/Furla Films produkciós céggel, mellyel már 17 korábbi alkotáson dolgozott együtt, olyanokon, mint A bosszú szövetsége, a Trauma center, az Első gyilkosság vagy a Tüzes bosszú. A következő közös munkájuk a Midnight in the Switchgrass című dráma lesz Megan Fox, Emile Hirsch és Colson ‘Machine Gun Kelly’ Baker közreműködésével. A szerződésben foglalt három film közül az első az Out of Death, amit Mike Burns rendez, aki a másodikat, a Run of the Hitmant is készíti, a harmadikat pedig Killing Field címmel kell majd várni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • wraithLord #11
  Hát költségvetés alapján az volt. :D Ez a kategorizálás (szerintem) elsősorban a költségvetésre vonatkozik. Más kérdés, hogy a rendelkezésre álló pénz mennyisége nagyban befolyásol(hat)ja a végeredményt.

  Filmje -> Szerepelt volna benne.
 • pakeszke #10
  az expendables mint A kat :)))
  ahol o raadasul egy foszereplo lett volna a masik 10 foszereplo mellett :)))
 • pakeszke #9
  dzsordzsie kluuni is otvar gagyi a kavereklam miatt ugye?

  Hell Energy is now also a market leader in Romania, Bulgaria, Slovakia, Cyprus and Azerbaijan,[2] and is available in more than 40 countries worldwide.[3] Hell Energy has headquarters in Hungary, Romania, the United Kingdom, Russia and also in Cyprus.
 • wraithLord #8
  Állítólag azért vannak ilyen szar szerepei, mert elviselhetetlen, nem lehet vele együtt dolgozni, és csak "B" (sokszor szerintem inkább Zs) filmekben "kap" szerepet. Azért az idézőjel, mert kaphatna normális filmekben is szerepet, csak ő a könnyű pénzre megy.

  Ha jól tudom, az utolsó A-filmje az Expendables 3 lett volna, de Stallone lepattintotta, mert túl sokat kért volna túl kevés szerepért (Stallone szerint Willis lusta és kapzsi).
  Azóta is megy ez a fajta pénzcsinálás, hogy relatíve kevés pénz "B" filmes szerepekért... viszont a szerep is nagyon kevés, és a teljesítménye is nagyon gyér. Tehát gyak csak arra jó, hogy a filmkészítők elmondhassák, hogy van a filmben egy nagy név, ezért kapja a pénzt.

  Szóval hasonló pályára állt, mint Nicolas Cage, viszont ő az óriási tartozásai miatt vállal el minden szart.

  Én amúgy bírom Willist, kár, hogy ezt csinálja.
 • lerboy #7
  Na, igen. Bezzeg ezek a mai fiatal színészek, akik közül hirtelen egynek sem jut eszembe a neve, annyira kiváló tehetségek.
 • Relixo #6
  A szuper gagyi hell reklámok óta egyszerűen nem lehet komolyan venni már B.W-t.... az meg csak hab a tortán,hogy ilyen (számára) már filléres dolgokra is kíváncsi mint egy magyar reklám... Vicc ez a tag minden téren moziba meg jó ideje rég nem való... :D
  Utoljára szerkesztette: Relixo, 2020.07.19. 11:02:14
 • kalapos01 #5
  Nem kell ide 10-15 millió (kapott annyit valaha?), elég 2-3 millió is, amivel ki lehet váltani pár ilyen filmet (és az elmúlt években voltak ilyen filmjeit) - még ha csak 3-szor annyi pénzt is kapna egy mozifilmért, akkor is lehet, hogy 1-2 hónapig kéne ülnie egy lakókocsiban, itt pedig 2 nap alatt felveszi a jeleneteit, mert úgy szerződtetik, hogy ez adott számára.

  Szóval nekem úgy tűnik, hogy miképp a reklám is kevés meló és jó pénz, itt is ez dominál. Lusta, nem akar dolgozni (vagy azt akar, csak épp a holtidőt rühelli, ami a melóval jár), de így is bőven eltartja magát, pár filmmel megvan az évi egy millió dollár, és ehhez elég nettó egy hetet güriznie.
  Utoljára szerkesztette: kalapos01, 2020.07.19. 07:17:43
 • Nos #3
  Szerintem ezekkel kicsit elszórakoztatja magát, a reakciókat meg pont le....ja :)
 • kalapos01 #2
  Én úgy mondanám, hogy nem baj, hogy szerepel ilyesmikben, ha szeret szerepelni. Mert az, amit valakinél egyszer olvastam, hogy a pénz miatt teszi, az elég fura lenne, hiszen egy ilyen filmnél nem hiszem, hogy túl sokat lehetne keresni, főleg egy nagy filmhez képest. Amiben meg nem hiszem, hogy ne lenne esélye szerepelnie. Vagy egy tévésorozatban.

  Lehet, hogy egyszerűen csak lusta, és nem akar már nagyon dolgozni a pénzért? Annyiban igaza van, hogy ez tényleg könnyen jön.
 • gombabácsi #1
  alapvetően nem az a baj hogy ilyen b-filmekben szerepel, sokkal inkább az hogy általában csak pár tízpercet, az is lényegtelen szerep...