Szekeres Viktor

Előzetest kapott a legnézettebb amerikai sorozat előménysorozata

Ilyen lesz az 1883.

A Yellowstone-ról minden bizonnyal csak azok a sorozatrajongók nem hallottak még, akik kő alatt élnek, hiszen az elmúlt években az szinte The Walking Deadként tarolta le az amerikai nézettségi listákat, tévében szkriptelt sorozat megközelítőleg sem hoz olyan számokat a kereskedelmi korosztályban, mint a Kevin Costner főszereplésével készített dráma, így nem meglepő, hogy Taylor Sheridan lehetőséget kapott arra, hogy tovább bővítse az univerzumot.


A Paramount+-on indulő spinoff premierjére december 19-én fog sor kerülni a Paramount Networkön, hogy a tévés sugárzás után streamingen folytatódjon a széria. Ez, ahogy a címből is látható, egy 19. században játszódó előzmény lesz, melynek középpontjában a Dutton-família lesz, ahogy nyugatra tartva átvágnak a Prérin. A főszereplők között ott lesz Tim McGraw, Faith Hill, Sam Elliott, Billy Bob Thornton, Isabel May és LaMonica Garrett, valamint Audie Rick, Marc Rissmann, Eric Nelsen, James Landry Hébert, Dawn Olivieri, Emma Malouff, Alex Fine, Gratiela Brancusi, Anna Fiamora, Nichole Galicia, Stephanie Nur, Amanda Jaros, Noah Le Gros, Martin Sensmeier.

Taylor Sheridan (Sicario – A bérgyilkos, Wind River – Gyilkos nyomon, A préri urai) eredeti szériája, a Yellowstone magyar premiert is kapott már, itthon az RTL Spike-on debütált, majd először a Paramount+-ra került fel a második szezonja. A harmadik évadot még nem láthattuk. A Yellowstone hivatalos szinopszisa a következő: "A festői Montana peremvidékének kies tájain játszódó, a kameramozgásoknak és az operatőri beállításoknak köszönhetően gyönyörű és megindító képekkel operáló szériát mind a nézők, mind a kritikusok az egekbe magasztalták. A történet középpontjában a családi drámák sokaságán átesett, dúsgazdag Dutton-família áll, akik kibékíthetetlen ellentétben állnak a vagyonuk gyarapodásának érdekében kíméletlenül kizsákmányolt helyi, őslakos indiánokkal."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!