Szekeres Viktor

Így fog kinézni Keanu Reeves a Mátrix 4-ben

A Warner Bros. erőteljesen bepromózza a Matrix: Resurrections előzetesét.

A Warner Bros. stúdió 3 beharangozó videót adott ki a Matrix-trilógia folytatásának szánt Resurrections első előzetesét promózandó, majd pedig pár jelenetképet is a sajtó, illetve a rajongók rendelkezésére bocsátott, bár ezek javarészt ismerősek lehetnek a teaser anyagokból.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

Mint ismert, a filmre visszatér Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss és Jada Pinkett Smith, mint Neo, Trinity, valamint Niobe, de szerepelni fog benne még Christina Ricci, Priyanka Chopra Jonas, Jessica Henwick, Neil Patrick Harris, Toby Onwumere és Yahya Abdul-Mateen is.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • repvez #3
    Csak azt nem értem, ha minden szarért peticiokat inditanak, akkor az ilyenek miatt még miért nem , hogy ugyan azokat a filmeket forgatják le és adják el ujra?
    A legtöbbször persze megsem közeliti az eredeti filmet minöségben, vagy csak azért forgatják ujra, hogy most már PC verzioban készitsék el.

    Egy ilyen folytatás vagy elözmény film készitésénél miért nem lehet tényleg továbbgondolni és továbbvinni a cselekményeket egy teljesen eredeti ötlettel, miért kell ugyan azokat a jeleneteket ujra megcsinálni?

    Itt is majd az lesz, hogy nem kapunk ráé választ vagy valami kamu storit kitalálnak, hogy miért lett amnéziás mindenki és miért kell neonak ujra elmondani az egész storit elöröl ahogy az elsö részben ugyan azokon a részeken keresztülmenni.

    Miért nemlehet ott felvbenni a történetet ahol a 3. abbamaradt? Mondjuk egy olyat, hogy Neo szétveri a matrixot és kiszabaditja az embereket és ujr aelkezdik ujjá épizteni a földet. vagy megegyezik a matrixxal, hogy aki szabadulni akar az had éljen szabadon és mindenkinek lehessen átjárása a kettö között .

    DE megse probálnak eredeti történeteklkel elöállni. a terminátornál is ugyan azt megcsinálták ahogy az elso részben volt, csak most lány lett az ellenállás vezetője . miért nem lehetett folytatni végre, hogy mi is történt valojában az itéletnapon vagy utána.
    A 3-4. rész megprobálkozott vele, voltak is jo részek bennük, de az 5. rész azzal az idöben ugrálgatással szar volt , a legutobbi meg csak copy paste.
  • Celeborn #2
    Hát kicsit utána olvasgattam és van valami abban amit mondasz. Nem csak a fenti képek alapján, hanem ami infót össze lehet szedni a netről, az is azt sugallja, hogy a Matrix 1-hez hasonló sztorit fogunk kapni, csak a trilógia utáni időkbe helyezve, egy-két karakter változással. Pl. Morpheus már nincs, de lesz helyette más aki adja a bogyót. Trinity-t visszahozzák egy bizonyos formában... Tiffanyként éli hétköznapi életét a férjével a - 3. rész után újraindított - Mátrixban. Neo pedig megy, hogy kiszabadítsa. Mondjuk hivatalos infó nincs, szóval bármi lehetséges.
  • repvez #1
    Miért van az az érzésem a rövid video után, hogy ez a 4. rész az első 3 részből összeollozott jelenetek remake lesz ?
    Gondolom azt hiszik, hogy a 20 évvel ezelötti moziora már nem emlékeznek, vagy majd az uj fiatalok majd emiatt ujra kultuszfilmé teszik ?

    Ebben a rövid videoban is ugyan ugy ott a kihalgatásos jelenet az összenött szájjal, a helikopteres, a kung-fus, a metroban verekedős, a kék piros pirulás dolog, a földalatti hajós.