Szekeres Viktor

Jöhet A könyvelő 2

Mégiscsak filmként folytatódhat A könyvelő.

A rendező, Gavin O'Connor a CinemaBlendnek adott interjújában elmondta, hogy leszerződött 2016-os sikerfilmje, A könyvelő (The Accountant) folytatásának elkészítésére. O'Connor a Ben Affleck, Anna Kendrick és Jon Bernthal főszerepésével készített alkotás folytatása mellett döntött ahelyett, hogy az ugyancsak Ben Affleckes The Way Back második részét készítse el. O'Connor azt is elmondta, hogy mindig is 3 részes történetben gondolkodott.

Érdekesség, hogy még 2017-ben írtuk meg, hogy Ben Affleck ismét könyvelő lehet, hiszen akkor a Deadline arról számolt be, hogy a Warner Bros. Pictures zöld lámpát adott a második részének, de ez a projekt azóta parkolópályára került, mivel Bill Dubuque elég keresett író lett, és bár Afflecket megkeresték azzal, hogy készüljön el a második rész egy random akciófilm forgatókönyve alapján, melyet Könyvelősre formának, azért az ötletért nem nagyon rajongott Tavaly februárban pedig az Oscar-díjas színész egy interjújában azt mondta el, hogy a mozifilmből lehet, hogy tévésorozat lesz, legalábbis akkor ezen tárgyaltak,

Az, hogy lesz A könyvelő 2, valahol adja magát, hiszen az első részt mi is afféle eredetsztorinak neveztük kritikánkban, ami már csak azért is nagy szó, mert maga a film teljesen eredeti volt, nem volt sem filmes, sem más platformos előzménye. Összességében A könyvelő anyagilag is beváltotta a stúdió számításait (kritikailag pedig mindenképp), hiszen amellett, hogy Amerikában 86 milliós bevételt szerzett a 44 millió dollárba kerülő darab, még Amerikán kívül is jó volt 69 millióra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!