Szekeres Viktor

Nem kap rendezői változatot a Suicide Squad

Nem lesz Ayer Cut az Öngyilkos osztagból.

A Warner kategorikus nemet mondott hivatalos formában arról, hogy a Zack Snyder-féle Igazság Ligája-film után elkészülhet-e a David Ayer-féle Öngyilkos osztag, azaz a Suicide Squad rendezői változata. Ez minden bizonnyal azt is jelenti, hogy a stúdió nem szeretne ebből a jelenségből rendszert csinálni.

A kérdés azért merülhetett fel, mert amikor megjelent a Suicide Squad első előzetese a Comic Conon, sokan beindultak a láttán, ugyanis egy kifejezetten komor filmet láttak maguk előtt - a korszellemnek megfelelően. Azonban végül a Suicide Squad mégsem olyan lett, mint azt a trailer beharangozta, és sokan nem tudták mire vélni a változást. Tavaly nyáron David Ayer Twitteren elismerte, hogy mindez igaz, és azt is elárulta, hogy a film hangvétel-váltásának az egyik oka a Batman v Superman igencsak negatív kritikai fogadtatása volt, a másik pedig a komikusra és brutálisra hangszerelt Deadpool hatalmas anyagi sikere. Ayer eredeti tervei szerint a Suicide Squad metodikus, komplex és több rétegű alkotás lett volna, egy lélekkel teli dráma, azonban a Warner inkább komédiát csinált belőle. Pedig szerinte a DC sikerének titka az lehet, ha elválasztja magát a Marveltől, és az univerzuma sötétebb tónusú és pszichológiai szempontból realisztikusabb lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #1
    nincs értelme az ayer-cutnak, mert szemben a JL-lel ebben nem csak a sztori fos, hanem a koncepció, minden karakter, és a komplett sztori is.