Szekeres Viktor

Képeket loptak ki a Thor 4 forgatásáról

Forog a Thor 4, kattognak a lesifotósok kamerái is.

A rajongók és a spoilerhívők legnagyobb örömére, a negyedik Thor-mozifilm, a Thor: Love & Thunder munkálatait nem csak a stúdióban végzik, hanem külső helyszíneken is, ez pedig természetesen azzal jár, hogy a lesifotósok meg tudják örökíteni a stábtagokat, illetve a színészeket munka, vagy legalábbis a munkára való készülődés közben. Nem meglepő tehát, hogy folyamatosan kerülnek fel a netre ilyen képek. Ezekből egy elég korrekt válogatást lehet látni a Thor: Love and Thunder News Twitter oldalán.


A 2011-es Thor Amerikában 181, a világ többi részén pedig 268 millió dollár bevételt termelt, így összességében majdnem 450 millió dollárt hozott a konyhára. A 2013-as Sötét világnak hazájában 206, Amerikán kívül pedig 438 millió dollár jutott, így 645 millióval zárt. Végül a Ragnarök 315, illetve 539 millió dollárt termelt bel- és külföldön, a 854 milliós globális eredmény önmagáért beszél, ráadásul a filmet is mindenki imádta. Nem véletlen, hogy ezt a részt is az utóbbit készítő Taika Waiti rendezheti meg.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #4
    Megfejtettem. Natalie Portman ezek szerint egy földönkívüli kriptid.
  • Lapajka #3
    Fú ez annyira izgi, hogy máris a répát nyüstölöm rá...
  • wraithLord #1
    Azért a lesifotósok "lophatnának" normális képeket is. Nincs pénzük kamerára? A felső képen Portman olyan minőségben lett lekapva, mint egy UFO-észlelés vagy kriptozoológiai észlelés. :D Vagy ez a hatás-/kattintásvadászat része, hogy ezek milyen értékes, nehezen megszerzett infók? :D Natalie Portman a Thor 4-ben? Lehetetlen. :D