Szekeres Viktor

A Kék Bogár lesz a legújabb DC-s mozis szuperhős

Elkészülhet a Blue Beetle-mozifilm.

Újabb rajongói kedvenc képregényes szuperhős karakter kaphat saját filmet, ezúttal Kék Bogár. Legalábbis erre lehet következtetni abból, hogy a remekül sikerült Charm City királyait (Charm City Kings) jegyző Angel Manuel Sotót szerződtették rendezőnek a projekthez.

Arról még 2018-ban számoltunk be, hogy Gareth Dunnet-Alcocer forgatókönyve alapján a DC és a Warner új képregényfilmet kezdett el fejleszteni, melynek főszereplője nem más lenne, mint Blue Beetle, akinek az alteregója Jamie Reyes lenne, vagyis ő lehetne az első latino DC-s szuperhős a nagy vásznon - nem meglepő, hogy hasonló származású rendező mellett tette le a voksot a stúdió.

A Keith Giffen, John Rogers és Cully Hammer által megalkotott Jaime Reyes a harmadik a sorban, aki a füzetekben feltűnt Kék Bogárként - előtte Dan Garret és Ted Kord bújt a maskarába. Reyes először a 2006-os Infinite Crisis ötödik számában szerepelt, majd még ugyanabban az évben saját képregény-sorozatot kapott. A képregényes sztori szerint Jaime Reyes egyszer két barátjával, Pacóval és Brendával hazafelé tartva felfedez egy Blue Beetle szkarabeuszt, félig a földbe temetve egy elhagyott teleken. Kíváncsiságból hazaviszi, és a szkarabeusz éjszaka életre kel, és beékeli magát Jamie gerincébe, ami révén egy földönkívüli technológiával megáldott páncéllal látja el, melynek viselője képes ereje és sebessége nagyságát elég széles skálán változtatni. Az már csak bónusz, hogy a páncél segítségével fegyvereket, pajzsokat és még szárnyakat is képes teremteni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)