Szekeres Viktor

Újabb Trónok harca-sorozatokon kezdtek el dolgozni

Majdnem egy tucat Trónok harca-projektet tart a tűzben az HBO.

Pár éve kiderült, hogy az HBO 5 Game of Thrones-spinoffon kezdett el dolgozni, melyek közül egy végül pilotberendelést kapott, de abból nem lett semmi, még a forgatás előtt kidobták az ötletet, és ugyanígy járt egy másik terv is. Azonban a House of The Dragon-széria már biztos, hogy el fog készülni. Most pedig, legalábbis a Variety infói alapján, a maradék pár ötlet mellé ismét beemelt majd féltucatot a csatorna, mindegyik fejlesztése elkezdődött, és ezek közül az egyik a The Dunk and Egg lenne, amit a hazai George R.R. Martin-rajongók jól ismerhetnek.

A tervezett széria története Ser Duncan the Tall és a fiatal Aegon V Targaryen történetét követi és 90 évvel a Trónok harca eseményei előtt játszódik. Természetesen a fejlesztés megkezdése csak afféle esélyadást jelent az HBO részéről, még egyáltalán nem biztos, hogy be fogják rendelni a projektet, de így elkészülhet egy pilot forgatókönyve, ami alapján az illetékesek már jobban maguk elé képzelhetik azt, hogy milyen lenne a széria.

Itthon is megjelenti a sorozat alapját jelentő A hét királyság lovagja sorozat, melynek első kötete A kóbor lovag (The Hedge Knight), a folytatása A felesküdött kard (The Sworn Sword), a harmadik része pedig A rejtélyes lovag (The Mistery Knight).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!