Szekeres Viktor

Sok áldozattal járó háborút vizionál a Trónok harca eddigi legjobb idei plakátja

Új plakátot kapott a Game of Thrones 8. szezonja.

Folytatta az HBO a Game of Thrones utolsó évadának reklámozását, és a trónos plakátképek után most egy sokkal baljóslatúbbat adtak ki, egy olyat, aminek a kompozíciója ugyan felidézheti bennünk azt a bizonyos vastrónt, azonban a kép mégis másra koncentrál.

Az HBO egyébként korábban közzétette a hivatalos epizódhosszokat. Ezek szerint az első rész 54 perces lett, míg a továbbiak 58, 82, 80, 80, valamint ismét csak 80 perces játékidővel rendelkeznek. Az idén véget érő széria után sem kell Dunának mennie a rajongóknak, hiszen az HBO öt Game of Thrones-spinoffot kezdett el fejleszteni, melyek közül az egyik pilotjának forgatását nemsokára elkezdik.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #2
    Ameddig élnek olyanok, akik vissza tudják hozni a holtakat, addig egy halál sem végleges a GOT-ban... És néha a showrunnerek feleségei döntenek egy-egy karakterről, mint anno Jon Snow-ról :-)
  • wraithLord #1
    Ez esetleg spoiler is egyben? Mert mintha ott felül Jon meg Daenerys "feküdne".
    (Más is, de most ez a 2 a lényeg, mert akkor ez azt jelenti, hogy senki nem kerül trónra a jogos örökösök közül, és megint káosz lesz. Mondjuk mintha írták volna, hogy nem lesz happy end a vége.)