Szekeres Viktor

Elhalt a Trónok harca egyik tervezett testvérsorozata

Nem lesz semmi Bryan Cogman Game of Thrones-spinoffjából.

Tavalyelőtt tavasszal derült ki, hogy az HBO nem akarja magára hagyni a Trónok harca-univerzumot, és nem kevesebb, mint öt sorozaton kezdtek el dolgozni, amik Westeros világában játszódnának. Azt persze nem lehetett tudni, hogy a testvérsorozatok előzmények vagy folytatások lennének, mindössze annyit lehetett biztosra venni, hogy azok készítésében íróként nem venne részt az anyasorozat két atyja, D.B. Weiss és David Benioff.

Akkor öt projekt fejlesztése indult meg, az egyiknek Bryan Cogman lett volna a készítője, azonban az író a napokban egy interjúban elmondta, hogy a terveiből nem lesz semmi, az HBO nemet mondott rájuk. A további négy projekt írói között ott van Max Borenstein, Jane Goldman, Brian Helgeland, valamint Carly Wray. Egyelőre csak a Goldman-féle ötlet nyerte el annyira a csatorna tetszését, hogy pilotot rendeljen be belőle.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #7
    ez a sori már akkor is menő a sok hype-tól, ha tök értelmetlen az utolsó szezon...
  • wraithLord #6
    Szerintem ha nem akartak volna semmit megvédeni, akkor pl. full védekezésbe mentek át volna, minimálisan szükséges várvédelemmel,
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    és nem hagynak kint a vár előtt sereget. Akkor idő sem kell ahhoz, hogy a Night King "elég biztonságosnak ítélje a helyzetet", mivel nem kell előtte ledarálnia fél Westerost. ( Ez azért is előnyös lett volna, mert esetleg Jonéknak nagyobb seregük marad Cersei ellen.)
    Jon minél előbb el akarta kapni a Night Kinget, ez kiderült a megelőző részből, nem akarta megvárni, amíg Brannál köt ki. És csak remélte, hogy ez minél hamarabb megtörténik, és minél kevesebben halnak meg közben. Ez különböző nem várt problémák miatt nem jött össze, aztán csodával határos módon az utolsó pillanatban Arya-nak mégis sikerült kicsinálnia a Night Kinget. (Oké, Melisandre sugallta neki, hogy neki kell megölnie, de már csak akkor, amikor fejtetőig voltak a szarban.)
    Hogy a Dothrakikat mi a francnak kellett kiküldeni 2 perc alatt megdögleni, azt senki nem tudja, pláne úgy, hogy nem is volt náluk dragonglass fegyver, hanem a saját sima fegyvereikkel mentek. (Persze nyilván látványos volt, és meg kellett mutatni, mi jön Winterfellbe, ha a Dothraki lovasok is kb. 2 percig bírják ellenük...)
  • Rufus #5
    Nem akartak megvédeni semmit. Idő kellett ahhoz, hogy az Éjkirály elég biztonságosnak ítélje a helyzetet ahhoz, hogy megpróbálja elkapni Brant. Több fórumon is ugyanezt olvastam. Az Éjkirály seregét nem lehet legyőzni, mint ahogyan azt láttuk is amikor ***SPOILER**** Havas John megpróbálja lerohanni, ő meg csak széttárja a karjait és feléleszti az eddig elesetteket és hirtelen megint full serege van. Ez volt az egyetlen módja az Éjkirály megállításának.
  • Kelta #4
    Ez arra kellett hogy Danny seregeit lenullázzák kb..
    semmi más célja ne volt..
  • dzsagon #3
    Az Éjkirályt kellett levadászni, nem Derest megvédeni.
  • paby88 #2
    Pontosan! Így kb olyan volt mintha egy istállót védtek volna.
  • bmw #1
    A 8. evad is eddig egy kalap kaka....
    Ez a csata ami volt haaat az kritikan aluli... Osszevisszasag az egesz... Igy senki nem ved egy varat mint amit a rendezok csinaltak ebben a reszben... vicc...