Szekeres Viktor

Nem fog folytatódni a Trónok harca

Arya nem kap spinoffot.

Hétfőn hajnalban örökre véget ért a Trónok harca, azonban a finálét követően ezt a nézők egy része nem nagyon fogadta el, és megindult a spekuláció annak kapcsán, hogy vajon a készítők tudatosan hagyták-e nyitva Arya karakterének történetét. (Mint ismert, a lány nyugatra indult kalandozni.)

Sajnos (vagy szerencsére?) az HBO programjáért felelős vezető, Casey Bloys lehűtötte a kedélyeket a zárás után adott interjújában, és elmondta, hogy sem a csatorna, sem pedig a készítők nem terveznek semmilyen folytatást a szériának, nem fogják tovább vinni egyes szereplők történetét, jelenleg csak és kizárólag a több ezer évvel korábban játszódó előzménysztori pilotjának előkészítésére és majdani forgatására koncentrálnak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #6
    Sajnos Sansa és Arya nem patkolt el, ez a legnagyobb hiba számom, nem az, hogy nem kap spin-offot :-D
  • Zombee #5
    Hány olyan film volt már, amiről nem gondoltad, hogy van értelme folytatni, aztán a siker miatt mégis lett második része. :)
  • Mosdatlanfalusi #4
    Hollywood az új Soros György, vagy mi?
    Én úgy emlékszek, pont azzal érveltek a sorozat mellett éveken át, hogy mentes a megszokott húzásoktól, nem köti a készítők kezét az amerikai nézők ingerküszöbe, bármit megmutathatnak, és meg is tették.
    Ja, hogy volt a sorozatnak hét megelőző évada is, amit senki sem fikázott? Ki érdekel...
  • wraithLord #3
    Persze, csak meglepődtem, hogy felmerült ilyesmi. Ami az én naivitásomból adódik. :D
  • sárkánylovag #2
    Neked lehet nem, de mivel az egész sorozat legnagyobb előnye hogy hollywoodi vagyis van benne pénz, a legnagyobb hátránya is hogy Hollywoodi vagyis hogy széles réteget kielégít akik nem annyira a szépirodalmi felé hajló történetmesélést részesítik előnyben hanem a happyend-et, a látványos csatákat, sárkányokat.
    Tehát DE igen nagyon is lehetett számítani mindenféle Hollywoodi klisére. 5 sorozatterv volt amit elvetettek és csak az ezer évvel ezelőtti történetszál marad teljesen új szereplő gárdával.





    Utoljára szerkesztette: sárkánylovag, 2019.05.23. 13:17:15
  • wraithLord #1
    Eszembe nem jutott, hogy azért találták ki, hogy Arya elmegy nyugatra, mert spinoffot akartak belőle csinálni. Csak egy szimpla írói húzás egy történet befejezésénél egy szál elvarrására.
    Az elfek, Gandalf, Frodó meg Bilbó is lelépett hajóval a LotR végén, de nem azért, hogy spinoffot lehessen csinálni belőle. :D