Szekeres Viktor

Az első kép az új Clint Eastwood-filmből

Befejeződött a Cry Macho forgatása.

Clint Eastwood nemrég leforgatta szokásos évi filmjét. A Cry Macho egy afféle neo western dráma lesz, amit a benne főszereplőként is részt vállaló Eastwood Richard Nash 1975-ös könyve alapján készített, és a fenti kép került ki róla. Érdekesség, hogy a szkriptet Nash írta halála előtt, Nick Schenk közreműködésével. A film Amerikában a mozikban és az HBO Maxon egyszerre fog debütálni.

Eastwood filmjei a közelmúltban váltakozó anyagi sikerrel kerültek bemutatásra a mozikban. A 2014-es American Sniper csak Amerikában 350 millió dolláros bevételt ért el, viszont például az idén bemutatott A párizsi vonat csak 36 milliós bevételt produkált Amerikában. A kettő között 2016-ban a Sully - Csoda a Hudson folyón 125 millió dollárt termelt hazájában, míg legutóbbi filmjei közül A csempész remekül teljesített, hiszen Amerikában 104, a világ többi részén pedig 68 millió dollárt hozott, míg 2019-ben a Richard Jewell balladája 22 milliós amerikai bevételével ismét a gyengébben hozók között volt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Lapajka #3
    Ugyebár 92 éves, ha jól tudom.... Chuck Norris pedig 75... tehát amikor Clint mint legyőzhetetlen hős, aki sosem hal meg, nem csak forgatáson, de filmben sem, lett a példaképe és inspiálta a színi pályára... szóval a halhatatlan Norrist is neki köszönhetjük... (de mindezt most szoptam a amúgy a kisújamból... persze attól még lehet hogy részben legalább igaz)
  • Vata111 #2
    Clint Eastwood nem szokott meghalni forgatáson. Remélem belefér még neki 4-5 új film. Utána menjen nyugdíjba és éljen még minimum tíz évet.
  • Lapajka #1
    A címe: Hogyan haljunk meg forgatáson végelgyengülésben...