Szekeres Viktor

Szuper előzetest kapott Clint Eastwood új filmje, a The Mule

A The Mule decemberben került a mozikba.

Szokás szerint nem kapkodják el az új Clint Eastwood-film reklámozását, hiszen az Amerikában december 14-én bemutatásra kerülő The Mule csak most kapta meg első előzetesét. A film főszereplője Bradley Cooper lesz, a partnere pedig maga a rendező. További szereplők: Taissa Farmiga, Dianne Wiest és Michael Pena, valamint Laurence Fishburne, Andy Garcia, Alison Eastwood, Ignacio Serrichio, Loren Dean, és Eugene Cordero


A történet egy 80-as éveiben járó, legatyásodott férfiról szól, akinek munkát ajánlanak, ami csak annyiból áll, hogy autót kell vezetnie. Arról persze fogalma sincs, hogy egy mexikói kartell fogadja fel őt drogfutárnak.

Eastwood filmjei a közelmúltban váltakozó anyagi sikerrel kerültek bemutatásra a mozikban. A 2014-es American Sniper csak Amerikában 350 millió dolláros bevételt ért el (ebben is együtt dolgozott Cooperrel), viszont például az idén bemutatott The 15:17 to Paris (aminek a premierje ki lett emelve a 2017-es díjszezonból), csak 36 milliós bevételt produkált Amerikában. A kettő között 2016-ban a Sully 125 millió dollárt termelt hazájában.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!