Szekeres Viktor

Magyarul beszél az új Clint Eastwood-film előzetese

Szinkronos előzetest kapott a Richard Jewell balladája.

Az Oscar-buzz elmaradása ellenére mégiscsak kap magyar premiert Clint Eastwood új filmje, a Richard Jewell balladája (Richard Jewell), melynek meg is érkezett a szinkronizált előzetese. A valós eseményekre épülő film egyelőre csak 19 millió dollár amerikai bevételnél jár, amely nagy csalódás a rendező korábbi filmjeivel összevetve. Hiába sikerült tehát jól, a nézőket nem érdekelte, még a hardcore Eastwood-fanatikusokat sem.


A forgalmazó, az Intercom szinopszisa: "Richard Jewell több száz ember életét mentette meg, miközben a sajátját kockáztatta. Hős lett belőle, egy ország ünnepelte. Egy darabig. Nem sokkal később már az első számú közellenségként tekintett rá Amerika két legnagyobb hatalma: az igazságszolgáltatás és a sajtó.
Az átlagos kis biztonsági őr (Paul Walter Hauser), aki a szíve mélyén mindig zsaru szeretett volna lenni, az Atlantai Olimpián teljesített szolgálatot, amikor egy magára hagyott hátizsákot fedezett fel. A helyén volt az esze és a szíve, ezért sikerült idejében kiüríteni a környéket. Állítólag.
Az FBI azonban úgy gondolja, ő lehetett az elkövető, aki a saját hírnévért kockáztatta sok ember életét. A naiv, jó szándékú férfi és egy karrierje mélypontján lévő ügyvéd (Sam Rockwell) összefog, hogy bebizonyítsa az igazát.
Dávid harcba száll Góliát ellen…
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!