Szekeres Viktor

Az RTL Klub új sorozata milliós nézettséget szakított

Sikeres lett a Keresztanyu debütálása.

Vasárnap este mutatta be a Nicsak, ki vagyok? című TV2-es valóságshow ellen az RTL Klub új, saját gyártású sorozatát, a Keresztanyut, és a konkurens produkció nem bírt igazán komoly ellenállással, hiszen a széria több, mint egymillió nézőt ültetett le a képernyők elé a Nielsen mérései szerint.

Konkréten a sorozat nyitányának 1,04 milliós nézettsége 21,8%-os közönségarányt jelent - a Doktor Balaton a TV2-n 950 ezer nézőre és 20,8%-os share-re volt képes első részével. A két sorozat között a különbséget inkább a fiatalok aránya jelentette, hiszen míg előbbi esetében ez 21,3%-s volt (365 ezer 18-49 éves látta a Keresztanyut), addig utóbbinál csak 15,5%-os, ami 258 ezer nézőnek volt megfeleltethető.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • kékherceg #5
  Sült baromság? Az mi?

  Például a Nielsen-nek is van tanulmánya róla, de ha beszélsz valakivel ebből a korosztályból ugyanezt fogod tapasztalni.
  Utoljára szerkesztette: kékherceg, 2021.01.05. 20:38:51
 • Csaba161 #4
  " A 18-30-as korosztály inkább stream-et néz, mint tv-t, vagy letölt torrenten valami szuperhősös szart. "

  És te honnan veszed ezt a sült baromságot?????
 • kékherceg #3
  Azért ennyire ne húzd fel magad. Statisztikád van a torrentoldalak letöltőinek korhatáros besorolásáról, vagy mi? Egyébként ma rakták ki ncore-ra, és kb. 300-an seedelik egyelőre. Nem lehet, hogy a 21% nagy részét a 40-49-es korosztály teszi ki (azt most talán hagyjuk, mekkora kamuk ezek az adatok)? Nem lehet, hogy a torrentes letöltések nagy részét a 40-60-as korosztály teszi ki?

  Hol lehet megnézni ezeket az adatokat az említett korosztályokról? Mert nem látok ilyet a cikkben, de máshol sem erről a sorozatról. Duna tv-s főzőműsor, hogy jön ide? A 18-30-as korosztály inkább stream-et néz, mint tv-t, vagy letölt torrenten valami szuperhősös szart.
 • kalapos01 #2
  Mint ahogy a torrentoldalak több ezres letöltéseit is nyugdíjasok meg kisgyerekek kreálták, és a több tízezer RTL online-os nézettség sem hozzájuk fűződik.

  (Egyébként nem értem a problémát, meg lehet nézni a 18-29 évesek adatait is, a 4-14 évesekét és a 70 fölöttiekét is, ha ez érdekel. Valamint azt sem értem, hogy miért hiszi valaki, hogy pont egy igen aktív, sorozatnézős réteg esetében egy kiemelkedően magas share-es cucc kevesebb embert érdekel, mint a Duna tévéből egy főzőcskés műsor.)
 • kékherceg #1
  Vicces ez a 18-49-es korosztály besorolás. Vajon hány 18 és 30 év közötti nézte meg. Olyan 0,1%-ra tippelnék, de a 30-40-es se lehet sokkal magasabb.