Szekeres Viktor

Hatalmasat bukott az RTL új sikersorozata

Befürdött az RTL Klub az Apatigrissel.

Miképp a TV2 a Bödörék, úgy az RTL Klub az Apatigris esetében hitte el, hogy a sorozat érdekli a nézőket, illetve tetszett a nézőknek - legalábbis ezt a sommásnak ható megállapítást lehetne levonni a premierje után fél évet kihagyó széria visszatérésének számai láttán. A közönséget ugyanis teljesen hidegen hagyta a dramedy második része.

Az Apatigris tavasszal pazar, 1 milliót is meghaladó nézőszámmal indított, a 18-49-es korosztályban pedig 384 ezer nézőt szerzett, amit A mi kis falunk is megirigyelhetett volna. Azonban a második részre, melyet múlt hét szombaton adott le a csatorna, csak 371 ezer néző tért vissza a Nielsen adatai alapján, és a fiataloknak is több, mint a felét bukta a sorozat, csak 175 ezren látták közülük ezt az epizódot. Az igazsághoz persze hozzátartozik, hogy az RTL Magyarország első olyan heti vígjáték-sorozata, mely száz százalékban saját fejlesztésű, áprilistól pár hónapig teljes szezonjával elérhető volt az RTLMost+-on.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Voltan #1
    Mondjuk egy pilot alapján nem tudom, miért vonnak le bármilyen következtetést. Egy új sorozat debüt részét mindig sokan nézik, igazi tanúlságot a 2-3. rész környékén lehet elkezdeni levonni sztem.